BÜYÜKŞEHİR’DEN YASİN’E MORAL ZİYARETİ

SPOR 01.04.2021 - 18:03, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN YASİN’E MORAL ZİYARETİ

Darıca Gençlerbirliği U19 takımında yaşadığı talihsiz bir kaza sonrasında sevenlerini korkutan Yasin Çetin, iyileşme sürecine girerken, genç kaleciyi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Barış Çoban ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın selamını iletti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Barış Çoban, geçtiğimiz haftalarda Kocaelispor ile oynanan hazırlık maçında yüzüne aldığı krampon darbesi sonrasında korkunç bir sakatlık geçirerek ailesini ve spor camiasını korkutan Darıca Gençlerbirliği U-19 takımının kalecisi Yasin Çetin’i evinde ziyaret etti. Çok zor günler geçiren ve ailesinin dualarıyla yeniden ayağa kalkan cesur yürek Yasin’i ziyaret eden Çoban, genç oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgiler aldı. Ziyarette Darıca Gençlerbirliği U19 takımı Teknik Direktörü Özgür Demirtaş ve U17 takımı Teknik Direktörü Nejat Ferhatoğlu da yer aldı. ÇOBAN: HER ANLAMDA YASİN’İN YANINDAYIZ Müdür Çoban yaptığı açıklamada, “İlimizin çok değerli sporcularından Yasin kardeşimizin yaşadığı kaza, hepimizi çok üzdü. Görüyorum ki kendisini hem fiziksel hem de moral anlamında çok iyi. Zamanla çok daha iyi duruma gelerek yeniden yeşil sahalara dönecek. Kendisine ve ailesine Tahir başkanımızın selamlarını ve sevgilerini getirdik. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her anlamda Yasin’imizin yanındayız. Kendisine bir kez daha geçmiş olsun diyor, buna benzer üzücü bir hadisenin tekrar yaşanmamasını diliyorum” şeklinde konuştu. ANNESİ: ÇOK ZOR GÜNLERDİ Yasin Çetin’in annesi İnci Çetin, ailece yaşadıkları acıyı tarif etmekte güçlük çektiğini belirterek, “Allah hiçbir anne babayı böyle bir acıyla sınamasın. Gerçekten zor, çok zor. Anlatırken bile kelimeler boğazımızda düğümleniyor. Yasin’in yaşadığı kazadan sonraki hali, halen gözümün önünde. Şükürler olsun ki yavaş yavaş sağlığına kavuşuyor. Dualarını oğlumdan esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi. BABASI: DUA EDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN Baba Veysel Çetin ise, “Bizim için önemli olan tek şey Yasin’in sağlığıydı. Yaşadığımız zor günleri atlattığımız ve oğlumuzu yeniden iyi gördüğümüz için çok mutluyuz. Desteğini ve dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Bugün evimize kadar gelerek Yasin’e moral veren Spor Şube Müdürü Barış Barış Bey’e, Yasin’in altyapı hocaları Özgür Demirtaş ve Nejat Ferhatoğlu’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda Barış Çoban, Yasin Çetin’e Kocaelispor forması ve ‘Şampiyon Kocaelispor’ yazılı atkı hediye etti.

Darıca Gençlerbirliği U19 takımında yaşadığı talihsiz bir kaza sonrasında sevenlerini korkutan Yasin Çetin, iyileşme sürecine girerken, genç kaleciyi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Barış Çoban ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın selamını iletti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Barış Çoban, geçtiğimiz haftalarda Kocaelispor ile oynanan hazırlık maçında yüzüne aldığı krampon darbesi sonrasında korkunç bir sakatlık geçirerek ailesini ve spor camiasını korkutan Darıca Gençlerbirliği U-19 takımının kalecisi Yasin Çetin’i evinde ziyaret etti. Çok zor günler geçiren ve ailesinin dualarıyla yeniden ayağa kalkan cesur yürek Yasin’i ziyaret eden Çoban, genç oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgiler aldı. Ziyarette Darıca Gençlerbirliği U19 takımı Teknik Direktörü Özgür Demirtaş ve U17 takımı Teknik Direktörü Nejat Ferhatoğlu da yer aldı.

ÇOBAN: HER ANLAMDA YASİN’İN YANINDAYIZ

Müdür Çoban yaptığı açıklamada, “İlimizin çok değerli sporcularından Yasin kardeşimizin yaşadığı kaza, hepimizi çok üzdü. Görüyorum ki kendisini hem fiziksel hem de moral anlamında çok iyi. Zamanla çok daha iyi duruma gelerek yeniden yeşil sahalara dönecek. Kendisine ve ailesine Tahir başkanımızın selamlarını ve sevgilerini getirdik. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her anlamda Yasin’imizin yanındayız. Kendisine bir kez daha geçmiş olsun diyor, buna benzer üzücü bir hadisenin tekrar yaşanmamasını diliyorum” şeklinde konuştu.

ANNESİ: ÇOK ZOR GÜNLERDİ

Yasin Çetin’in annesi İnci Çetin, ailece yaşadıkları acıyı tarif etmekte güçlük çektiğini belirterek, “Allah hiçbir anne babayı böyle bir acıyla sınamasın. Gerçekten zor, çok zor. Anlatırken bile kelimeler boğazımızda düğümleniyor. Yasin’in yaşadığı kazadan sonraki hali, halen gözümün önünde. Şükürler olsun ki yavaş yavaş sağlığına kavuşuyor. Dualarını oğlumdan esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BABASI: DUA EDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

Baba Veysel Çetin ise, “Bizim için önemli olan tek şey Yasin’in sağlığıydı. Yaşadığımız zor günleri atlattığımız ve oğlumuzu yeniden iyi gördüğümüz için çok mutluyuz. Desteğini ve dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Bugün evimize kadar gelerek Yasin’e moral veren Spor Şube Müdürü Barış Barış Bey’e, Yasin’in altyapı hocaları Özgür Demirtaş ve Nejat Ferhatoğlu’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda Barış Çoban, Yasin Çetin’e Kocaelispor forması ve ‘Şampiyon Kocaelispor’ yazılı atkı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.