BÜYÜKŞEHİR’DEN HAYVANSEVER STK’LARA DESTEK

KOCAELİ 07.09.2020 - 16:03, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN HAYVANSEVER STK’LARA DESTEK

Yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmayan Büyükşehir Belediyesi, STK’lara 500’er kilogram köpek maması ile kedi maması dağıttı. Yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört yanında hayvansever derneklerine mama desteği veriyor. Bu kapsamda Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerince STK’lara 500’er kilogram köpek maması ile kedi maması dağıtıldı. Sokak hayvanlarına yönelik tedavi hizmetinin yanında aralıksız şekilde Kocaeli’nin tüm ilçelerindeki en ücra köşelere kadar çalışma yapan Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü, sivil toplum kuruluşları ve aktivistlere mama dağıtımı gerçekleştirerek bulundukları bölgelerdeki sokak hayvanlarının beslenmesine destek oluyor. Bu kapsamda Kocaeli Hayvan Hakları Derneği(KOCAELİDER) Başkanı Selma Pilatin Pek, Gölcük Hayvan Hakları ve Aktivistleri Derneği(GÖLVİST) Başkanı Gülçin Taşkın, Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği(KOHAYDER) Başkanı Gonca Çelik, KOÜ Doğa ve Hayvan Dostları Kulübü ve Can Dostları Derneği Başkanı Sibel Erdem’e iç ve dış parazitlere karşı ilaç dağıtımı ve mama verildi. YAŞAM HAKKI DEĞERLİDİR Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, mevsimin de etkisiyle sıcaktan çok fazla etkilenen küçük dostlarımız için kapı önlerinde bir kap su ve bir kap mama bırakılması gerektiğini belirterek sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarının karşılanması için toplumsal duyarlılığın artması gerektiğini belirtti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilimizde yaşayan tüm canlıların yaşam hakkının değerli olduğunu düşünerek bununla ilgili projeler geliştirmeye devam ediyor.

Yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmayan Büyükşehir Belediyesi, STK’lara 500’er kilogram köpek maması ile kedi maması dağıttı. Yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört yanında hayvansever derneklerine mama desteği veriyor. Bu kapsamda Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerince STK’lara 500’er kilogram köpek maması ile kedi maması dağıtıldı. Sokak hayvanlarına yönelik tedavi hizmetinin yanında aralıksız şekilde Kocaeli’nin tüm ilçelerindeki en ücra köşelere kadar çalışma yapan Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü, sivil toplum kuruluşları ve aktivistlere mama dağıtımı gerçekleştirerek bulundukları bölgelerdeki sokak hayvanlarının beslenmesine destek oluyor. Bu kapsamda Kocaeli Hayvan Hakları Derneği(KOCAELİDER) Başkanı Selma Pilatin Pek, Gölcük Hayvan Hakları ve Aktivistleri Derneği(GÖLVİST) Başkanı Gülçin Taşkın, Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği(KOHAYDER) Başkanı Gonca Çelik, KOÜ Doğa ve Hayvan Dostları Kulübü ve Can Dostları Derneği Başkanı Sibel Erdem’e iç ve dış parazitlere karşı ilaç dağıtımı ve mama verildi.

YAŞAM HAKKI DEĞERLİDİR

Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, mevsimin de etkisiyle sıcaktan çok fazla etkilenen küçük dostlarımız için kapı önlerinde bir kap su ve bir kap mama bırakılması gerektiğini belirterek sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarının karşılanması için toplumsal duyarlılığın artması gerektiğini belirtti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilimizde yaşayan tüm canlıların yaşam hakkının değerli olduğunu düşünerek bununla ilgili projeler geliştirmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.