Büyükşehir Belediyesi Sağlık Müdürlüğü için 61 şoför alacak!

KOCAELİ 18.11.2020 - 10:31, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Büyükşehir Belediyesi Sağlık Müdürlüğü için 61 şoför alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere için 61 şoför alacak. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirilen İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu toplantısında yeni kararlar alındı. Buna göre, korona virüs (Covid­19) salgını ile mücadelede sağlık hizmetinin etkinliğini artırmak için, İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İlçe Sağlık Müdürlükleri tarafından sahada yürütülen filyasyon, numune alımı, ilaç dağıtımı, hastaneden eve, evden hastaneye hastaların taşınması vs. gibi iş ve işlemlerde kullanılan araçlarda 4 aylık süre için görevlendirilmek üzere 61 adet şoför ihtiyacının, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilmesine karar verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere için 61 şoför alacak.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirilen İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu toplantısında yeni kararlar alındı. Buna göre, korona virüs (Covid­19) salgını ile mücadelede sağlık hizmetinin etkinliğini artırmak için, İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İlçe Sağlık Müdürlükleri tarafından sahada yürütülen filyasyon, numune alımı, ilaç dağıtımı, hastaneden eve, evden hastaneye hastaların taşınması vs. gibi iş ve işlemlerde kullanılan araçlarda 4 aylık süre için görevlendirilmek üzere 61 adet şoför ihtiyacının, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilmesine karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.