BÜYÜKŞEHİR, 5 KÖRÜKLÜ OTOBÜSÜ TESLİM ALDI!

KOCAELİ 02.12.2021 - 11:05, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BÜYÜKŞEHİR, 5 KÖRÜKLÜ OTOBÜSÜ TESLİM ALDI!

BÜYÜKAKIN; ‘KALDI 121’ DİYEREK MÜJDEYİ VERDİ;
Büyükşehir’in satın aldığı 210 otobüsten 5 adet körüklü araç daha teslim edildi. Böylece toplamda 89 adet araç Kocaeli’ye geldi. Toplu taşıma seferberliği başlatarak kent halkına daha hızlı ve konforlu ulaşım imkânı sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan 129 otobüsün 89 adedi teslim alındı. Son olarak 18 metrelik 5 adet körüklü araç daha Kocaeli’ye geldi. 160 yolcu taşıma kapasiteli BMC marka araçlar, engelli erişimine de uygun. BAŞKAN BÜYÜKAKIN DUYURDU Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yeni araçların geldiği haberini dün akşam saatlerinde sosyal medya hesaplarından duyurarak, “5 yeni otobüs daha geldi. Öz kaynaklarımızla aldığımız 210 yeni otobüsün 89'unu teslim aldık. Kaldı 121… Yeni otobüslerimiz geliyor” dedi. #ÇalışıncaOluyor etiketiyle paylaşımda bulunan Başkan Büyükakın, araçların seyir halindeki görsellerini paylaştı.
BÜYÜKAKIN; ‘KALDI 121’ DİYEREK MÜJDEYİ VERDİ;

Büyükşehir’in satın aldığı 210 otobüsten 5 adet körüklü araç daha teslim edildi. Böylece toplamda 89 adet araç Kocaeli’ye geldi. Toplu taşıma seferberliği başlatarak kent halkına daha hızlı ve konforlu ulaşım imkânı sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan 129 otobüsün 89 adedi teslim alındı. Son olarak 18 metrelik 5 adet körüklü araç daha Kocaeli’ye geldi. 160 yolcu taşıma kapasiteli BMC marka araçlar, engelli erişimine de uygun.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN DUYURDU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yeni araçların geldiği haberini dün akşam saatlerinde sosyal medya hesaplarından duyurarak, “5 yeni otobüs daha geldi. Öz kaynaklarımızla aldığımız 210 yeni otobüsün 89'unu teslim aldık. Kaldı 121… Yeni otobüslerimiz geliyor” dedi. #ÇalışıncaOluyor etiketiyle paylaşımda bulunan Başkan Büyükakın, araçların seyir halindeki görsellerini paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.