Büyükgöz: "Millet bahçesi toplanma alanı olacak"

GEBZE 06.11.2020 - 14:03, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Büyükgöz: "Millet bahçesi toplanma alanı olacak"

Gebze Belediyesi Kasım ayı olağan meclisi Gebze Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Büyükgöz, “Afet acil durum sonrasında toplanma alanı olarak eski askeri kışlada yapılandırılacak millet bahçesi projesinde bu anlamda düzenleme yapılıyor.” dedi  Gebze Belediyesi Kasım ayı olağan meclisi Gebze Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Meclis toplantısı öncesinde konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "İzmir depremiyle çok üzüldük. Kayıplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. Meclis toplantısına CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı da katıldı. Yoklama ve açılışın ardından siyasi partilerin verdiği önergeler okundu. "DOĞALGAZ KONUSUNDA MAĞDUR BIRAKMAYIZ" AK Parti'nin verdiği Yavuz Selim ve Hürriyet bölgesindeki doğalgaz çalışmalarıyla ilgili önergeler ile ilgili Başkan Büyükgöz "Çalışmalar devam ediyor. Doğalgaz çalışmaları iki etap. Kılcal damarlarıyla birlikte tamamlanacak. İki mahalle de önümüzdeki yaz doğalgaza kavuşacaklar. Gece gündüz Palgaz ile iletişim halindeyiz. Kimseyi mağdur etmeyeceğiz" dedi. "DEVLET MİLLET EL ELE VERECEK"  İYİ Parti grubunun verdiği askeri kışlanın deprem ve doğal afet toplanma alanı yapılması önergesi konusunda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Birçok şeyi zaman geçince unutuyoruz. Her şeyi kamudan bekliyoruz, ancak yaşam standımızı da yükseltmemiz gerek. Avrupalı insan maaşının bir kısmını gezmek için harcar. Öyle insanımız var ki oturduğu bina sorunlu. Bunun yerine büyük bütçeli otomobil kullanıyor. Kendimize değer vermiyoruz. Önceliklerimiz başka. Yaşam güvencemiz konusunda ihmalkar davranıyoruz. Bunu düşünmemiz gerekiyor. Önceliğimiz değişmeli. Bir çözüm üretmeliyiz. Ülke olarak sorunu bu. Ülke insanı olarak evrilmeliyiz. Devlet millet el ele verecek. Millet bahçesi toplanma alanı olacak. Ayrıca Pelitli Mezarlığı yanında alan üzerinde bir deprem merkezi kamp alanı yapılacak. Çalışmalar devam ediyor" şeklinde konuştu. MECLİSTE TANSİYON YÜKSELDİ Ayrıca CHP Gebze eski  İlçe Başkanı Recep Dursun’un yanlış bilgilendirdiği ve yönlendirdiği Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi sakinleri Gebze Belediyesini karıştırdı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi sakinleri tapu sorunları ile ilgili olarak bilgilendirme yaptığı esnada CHP Gebze eski İlçe Başkanı Recep Dursun’un yanlış bilgilendirdiği ve yönlendirdiği Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi sakinleri meclisi birbirine kattı. MADDELER MECLİSTEN GEÇTİ Mecliste Kasım ayı İmar komisyonu adına verilen üç madde de mecliste kabul edildi. Görüşülen 6 teklif maddesi de ilgili komisyonlara havale edildi. Öte yandan bir sonraki meclis toplantısı 4 Aralık Cuma saat 16.00'da yapılacak.

Gebze Belediyesi Kasım ayı olağan meclisi Gebze Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Büyükgöz, “Afet acil durum sonrasında toplanma alanı olarak eski askeri kışlada yapılandırılacak millet bahçesi projesinde bu anlamda düzenleme yapılıyor.” dedi 

Gebze Belediyesi Kasım ayı olağan meclisi Gebze Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Meclis toplantısı öncesinde konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "İzmir depremiyle çok üzüldük. Kayıplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. Meclis toplantısına CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı da katıldı. Yoklama ve açılışın ardından siyasi partilerin verdiği önergeler okundu.

"DOĞALGAZ KONUSUNDA MAĞDUR BIRAKMAYIZ"

AK Parti'nin verdiği Yavuz Selim ve Hürriyet bölgesindeki doğalgaz çalışmalarıyla ilgili önergeler ile ilgili Başkan Büyükgöz "Çalışmalar devam ediyor. Doğalgaz çalışmaları iki etap. Kılcal damarlarıyla birlikte tamamlanacak. İki mahalle de önümüzdeki yaz doğalgaza kavuşacaklar. Gece gündüz Palgaz ile iletişim halindeyiz. Kimseyi mağdur etmeyeceğiz" dedi.

"DEVLET MİLLET EL ELE VERECEK"

 İYİ Parti grubunun verdiği askeri kışlanın deprem ve doğal afet toplanma alanı yapılması önergesi konusunda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Birçok şeyi zaman geçince unutuyoruz. Her şeyi kamudan bekliyoruz, ancak yaşam standımızı da yükseltmemiz gerek. Avrupalı insan maaşının bir kısmını gezmek için harcar. Öyle insanımız var ki oturduğu bina sorunlu. Bunun yerine büyük bütçeli otomobil kullanıyor. Kendimize değer vermiyoruz. Önceliklerimiz başka. Yaşam güvencemiz konusunda ihmalkar davranıyoruz. Bunu düşünmemiz gerekiyor. Önceliğimiz değişmeli. Bir çözüm üretmeliyiz. Ülke olarak sorunu bu. Ülke insanı olarak evrilmeliyiz. Devlet millet el ele verecek. Millet bahçesi toplanma alanı olacak. Ayrıca Pelitli Mezarlığı yanında alan üzerinde bir deprem merkezi kamp alanı yapılacak. Çalışmalar devam ediyor" şeklinde konuştu.

MECLİSTE TANSİYON YÜKSELDİ

Ayrıca CHP Gebze eski  İlçe Başkanı Recep Dursun’un yanlış bilgilendirdiği ve yönlendirdiği Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi sakinleri Gebze Belediyesini karıştırdı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi sakinleri tapu sorunları ile ilgili olarak bilgilendirme yaptığı esnada CHP Gebze eski İlçe Başkanı Recep Dursun’un yanlış bilgilendirdiği ve yönlendirdiği Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi sakinleri meclisi birbirine kattı.

MADDELER MECLİSTEN GEÇTİ

Mecliste Kasım ayı İmar komisyonu adına verilen üç madde de mecliste kabul edildi. Görüşülen 6 teklif maddesi de ilgili komisyonlara havale edildi. Öte yandan bir sonraki meclis toplantısı 4 Aralık Cuma saat 16.00'da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.