BÜYÜKGÖZ, KISITLAMADA TAKSİCİ ESNAFINI YALNIZ BIRAKMADI!

GEBZE 09.01.2021 - 15:46, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BÜYÜKGÖZ, KISITLAMADA TAKSİCİ ESNAFINI YALNIZ BIRAKMADI!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sokak kısıtlaması günlerinde mesaiye devam eden taksici esnafını ziyaret ederek hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde açık olan esnaflara hayırlı işler diledi, ilçenin dört bir yanında teyakkuzda olan ve hizmet üreten belediye ekiplerini de denetledi. Ardından sokak kısıtlaması günlerinde mesaiye devam eden taksici esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Büyükgöz, ilçe genelinde çalışmaların hafta sonu hız kesmeden devam edeceğini dile getirerek, yapılan çalışmalar hakkında taksici esnafına bilgi verdi. Taksici esnafının talep ve sorunlarını da dinleyen Başkan Büyükgöz, taksici esnafı için duraklarda yapılacak revizeler için başkan yardımcılarına talimat vererek harekete geçti. Başkan Büyükgöz, “Daha önce taksi durakları ile ilgili bir çalışmamız olmuştu. Geri kalan duraklar için de konunun muhatapları siz esnaf kardeşlerimizle görüşüyoruz, sizlerin durak ile ilgili öneri ve isteklerini dinliyoruz. Revize çalışmalarımızı bu doğrultuda yapacağız. Çalışmalar en kısa sürede başlayacak" dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sokak kısıtlaması günlerinde mesaiye devam eden taksici esnafını ziyaret ederek hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde açık olan esnaflara hayırlı işler diledi, ilçenin dört bir yanında teyakkuzda olan ve hizmet üreten belediye ekiplerini de denetledi. Ardından sokak kısıtlaması günlerinde mesaiye devam eden taksici esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Büyükgöz, ilçe genelinde çalışmaların hafta sonu hız kesmeden devam edeceğini dile getirerek, yapılan çalışmalar hakkında taksici esnafına bilgi verdi. Taksici esnafının talep ve sorunlarını da dinleyen Başkan Büyükgöz, taksici esnafı için duraklarda yapılacak revizeler için başkan yardımcılarına talimat vererek harekete geçti. Başkan Büyükgöz, “Daha önce taksi durakları ile ilgili bir çalışmamız olmuştu. Geri kalan duraklar için de konunun muhatapları siz esnaf kardeşlerimizle görüşüyoruz, sizlerin durak ile ilgili öneri ve isteklerini dinliyoruz. Revize çalışmalarımızı bu doğrultuda yapacağız. Çalışmalar en kısa sürede başlayacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.