Büyükgöz, Bulgaristan heyetini ağırladı!

GEBZE 23.02.2021 - 13:22, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Büyükgöz, Bulgaristan heyetini ağırladı!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Bulgaristan’ın Ruven Belediye Başkanı İsmail Osman ve HÖH Partisi Marmara Bölge Temsilcisi Lütfi Özgür ve Gebze Bal-Türk Dernek Başkanı Hüseyin Aksu’yu makamında ağırladı. Başkan Büyükgöz’e Bulgaristan’dan konuk başkan. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Bulgaristan’ın Ruven Belediye Başkanı İsmail Osman ve HÖH Partisi Marmara Bölge Temsilcisi Lütfi Özgür ve Gebze Bal-Türk Dernek Başkanı Hüseyin Aksu’yu makamında ağırladı. AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder’in de katıldığı ziyarette konuk belediye başkanına Gebze hakkında bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Bulgaristan’da yaşayan Türklere Gebzelilerin selamlarını gönderdi. Başkan Büyükgöz’e misafirperverliği nedeniyle teşekkür eden Ruven Belediye Başkanı İsmail Osman ve HÖH Partisi Marmara Bölge Temsilcisi Lütfi Özgür de Başkan’a çalışmalarında ve hizmetlerinde başarılar diledi. Ziyaret, hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.    

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Bulgaristan’ın Ruven Belediye Başkanı İsmail Osman ve HÖH Partisi Marmara Bölge Temsilcisi Lütfi Özgür ve Gebze Bal-Türk Dernek Başkanı Hüseyin Aksu’yu makamında ağırladı.

Başkan Büyükgöz’e Bulgaristan’dan konuk başkan. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Bulgaristan’ın Ruven Belediye Başkanı İsmail Osman ve HÖH Partisi Marmara Bölge Temsilcisi Lütfi Özgür ve Gebze Bal-Türk Dernek Başkanı Hüseyin Aksu’yu makamında ağırladı. AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder’in de katıldığı ziyarette konuk belediye başkanına Gebze hakkında bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Bulgaristan’da yaşayan Türklere Gebzelilerin selamlarını gönderdi. Başkan Büyükgöz’e misafirperverliği nedeniyle teşekkür eden Ruven Belediye Başkanı İsmail Osman ve HÖH Partisi Marmara Bölge Temsilcisi Lütfi Özgür de Başkan’a çalışmalarında ve hizmetlerinde başarılar diledi. Ziyaret, hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.