BÜYÜKAKIN,“CUMHURBAŞKANIMIZI GURURLA AĞIRLAYACAĞIZ”

SİYASET 05.11.2020 - 14:42, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BÜYÜKAKIN,“CUMHURBAŞKANIMIZI GURURLA AĞIRLAYACAĞIZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, 8 Kasım Pazar günü Kocaeli’ye gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan için, “Cumhurbaşkanımızı büyük bir gururla ağırlayacağız” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Kasım Pazar günü AK Parti Kocaeli İl kongresi için ilimize gelmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Büyükakın, “8 Kasım Pazar günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı kentimizde büyük gururla ağırlayacağız. Bu dava, memleket davasıdır. Ana kademe yönetimlerimizden mahalle başkanlarımıza kadar tüm teşkilat mensuplarımız okçular tepesini asla boş bırakmayacaktır. Nöbetimizi hakkıyla tutmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. “ŞEHİTLERİMİZ BU TOPRAKLARI KANLARIYLA SULADI” “Medeniyetimizin ve tarihimizin bize yüklediği o büyük sorumluluğu çok iyi biliyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Büyükakın, “Ülkemiz çıkarlarını koruyan bir lidere sahibiz. Dünya’yı yöneten aktörlerin karşısında yüzlerine bakarak “Dünya 5’ten büyüktür” diyen bir Cumhurbaşkanımız var. Küresel düzenin yeniden yapılanma sürecinin dünya üzerinde getirdiği sıkıntılar karşısında Türkiye kararlılıkla hareket ediyor. Bu yüzden hep birlikte sahada var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, 8 Kasım Pazar günü Kocaeli’ye gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan için, “Cumhurbaşkanımızı büyük bir gururla ağırlayacağız” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Kasım Pazar günü AK Parti Kocaeli İl kongresi için ilimize gelmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Büyükakın, “8 Kasım Pazar günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı kentimizde büyük gururla ağırlayacağız. Bu dava, memleket davasıdır. Ana kademe yönetimlerimizden mahalle başkanlarımıza kadar tüm teşkilat mensuplarımız okçular tepesini asla boş bırakmayacaktır. Nöbetimizi hakkıyla tutmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“ŞEHİTLERİMİZ BU TOPRAKLARI KANLARIYLA SULADI”

“Medeniyetimizin ve tarihimizin bize yüklediği o büyük sorumluluğu çok iyi biliyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Büyükakın, “Ülkemiz çıkarlarını koruyan bir lidere sahibiz. Dünya’yı yöneten aktörlerin karşısında yüzlerine bakarak “Dünya 5’ten büyüktür” diyen bir Cumhurbaşkanımız var. Küresel düzenin yeniden yapılanma sürecinin dünya üzerinde getirdiği sıkıntılar karşısında Türkiye kararlılıkla hareket ediyor. Bu yüzden hep birlikte sahada var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.