“BURNUNUZDAN KIL ALDIRMIYORSUNUZ!”

SİYASET 04.11.2021 - 10:58, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“BURNUNUZDAN KIL ALDIRMIYORSUNUZ!”

YENİDEN REFAH PARTİSİ İL BAŞKANI MEHMET ARAS, CUHMURBAŞKANI ERDOĞAN’A YÜKLENDİ
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, bir basın toplantısı düzenleyerek hem gündemi değerlendirdi hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi. Aras, açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmişini ve bu gününü hatırlatarak, “Burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz” dedi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, partisinin il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek gündemi değerlendirdi. Değerlendirmesinde ekonomiyi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da eleştiren Aras, Erdoğan’a geçmişini ve bu gününü hatırlattı. Açıklamasında ilk olarak TÜİK verilerine değinen İl Başkanı Mehmet Aras, “TÜİK verilerine göre, ülke nüfusunun yüzde 45 açlık sınırı, yüzde 85 yoksulluk sınırı altında. Tüketici enflasyonu yüzde 19,96, üretici enflasyonu yüzde 40, işçinin, memurun, emeklinin kredi kartları patlamış durumda. Köylünün traktörü hacizli. Halkın alım gücü temel gereksinimlerini gidermeye yetmiyor. Hükümet, aç insanlar için milyarlarca liraya Samsun’a golf sahası yapıyor. Marmaris’e yazlık, Ahlat’a kışlık saray yapıyor. Açız diyene İngiltere’de raflar boş diye cevap veriyor. Bizim dolu raflardan mal almaya gücümüzün yetmediğini göz ardı ediyor” dedi. HÜKÜMET, BURNUNDAN KIL ALDIRMIYOR Aras açıklamasının devamında, hükümetin ülkeyi böyle bir batağa sürüklemesine rağmen burnundan kıl aldırmadığını söyleyerek, “Eleştirilere burnu havada, kibir içinde cevaplar veriyor. Kapıcının bile arabası var diyor. Kapıcı olmak suç mu, kabahat mi? Kapıcı arabaya binmesin mi? Binmemeli mi? Sen bir İETT şoförüydün, bu millet seni cumhurbaşkanı yaptı. Bu millet şoförden cumhurbaşkanı olmaz mı dedi. Sen şimdi nasıl kapıcının bile arabası var diyebiliyorsun” ifadelerini kullandı.
YENİDEN REFAH PARTİSİ İL BAŞKANI MEHMET ARAS, CUHMURBAŞKANI ERDOĞAN’A YÜKLENDİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, bir basın toplantısı düzenleyerek hem gündemi değerlendirdi hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi. Aras, açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmişini ve bu gününü hatırlatarak, “Burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, partisinin il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek gündemi değerlendirdi. Değerlendirmesinde ekonomiyi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da eleştiren Aras, Erdoğan’a geçmişini ve bu gününü hatırlattı. Açıklamasında ilk olarak TÜİK verilerine değinen İl Başkanı Mehmet Aras, “TÜİK verilerine göre, ülke nüfusunun yüzde 45 açlık sınırı, yüzde 85 yoksulluk sınırı altında. Tüketici enflasyonu yüzde 19,96, üretici enflasyonu yüzde 40, işçinin, memurun, emeklinin kredi kartları patlamış durumda. Köylünün traktörü hacizli. Halkın alım gücü temel gereksinimlerini gidermeye yetmiyor. Hükümet, aç insanlar için milyarlarca liraya Samsun’a golf sahası yapıyor. Marmaris’e yazlık, Ahlat’a kışlık saray yapıyor. Açız diyene İngiltere’de raflar boş diye cevap veriyor. Bizim dolu raflardan mal almaya gücümüzün yetmediğini göz ardı ediyor” dedi.

HÜKÜMET, BURNUNDAN KIL ALDIRMIYOR

Aras açıklamasının devamında, hükümetin ülkeyi böyle bir batağa sürüklemesine rağmen burnundan kıl aldırmadığını söyleyerek, “Eleştirilere burnu havada, kibir içinde cevaplar veriyor. Kapıcının bile arabası var diyor. Kapıcı olmak suç mu, kabahat mi? Kapıcı arabaya binmesin mi? Binmemeli mi? Sen bir İETT şoförüydün, bu millet seni cumhurbaşkanı yaptı. Bu millet şoförden cumhurbaşkanı olmaz mı dedi. Sen şimdi nasıl kapıcının bile arabası var diyebiliyorsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.