BURASI KOKU VE MİKROP SAÇIYOR(!)

Çayırova 05.08.2020 - 14:08, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BURASI KOKU VE MİKROP SAÇIYOR(!)

Vatandaşlar Çayırova SGK arkasındaki dere boyundan şikayetçi. Çayırovalı vatandaşlar bu alandaki çevre kirliliğinin had safhaya ulaştığını belirterek yetkililere seslendi. Çayırovalı vatandaşlar Çayırova SGK arkasındaki dere boyundan bir hayli şikayetçi. Bu alandaki çevre kirliliğinin had safhada olduğunu kaydeden Çayırovalı vatandaşlar sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışarak, “Burası Çayırova SGK arkasındaki dere boyu. Çevresinde okullar ve binalar var. Bu yüzden bir an önce bu alanla ilgili destek sağlanarak temizlenmeli. Salgın döneminde bu görüntü hiç hoş değil, bu alan kötü koku yaymasının dışında mikrop saçıyor ve özellikle ciddi sağlık tehdidi oluşturuyor. Aslında kenarlarında harika zakkumlar var. Yol çok güzel. Tek ihtiyacı bakım ve ilgi” ifadelerini kullanarak yetkilileri göreve davet edip, seslerini sosyal medya üzerinden duyurmaya çalışıyorlar.

Vatandaşlar Çayırova SGK arkasındaki dere boyundan şikayetçi. Çayırovalı vatandaşlar bu alandaki çevre kirliliğinin had safhaya ulaştığını belirterek yetkililere seslendi.

Çayırovalı vatandaşlar Çayırova SGK arkasındaki dere boyundan bir hayli şikayetçi. Bu alandaki çevre kirliliğinin had safhada olduğunu kaydeden Çayırovalı vatandaşlar sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışarak, “Burası Çayırova SGK arkasındaki dere boyu. Çevresinde okullar ve binalar var. Bu yüzden bir an önce bu alanla ilgili destek sağlanarak temizlenmeli. Salgın döneminde bu görüntü hiç hoş değil, bu alan kötü koku yaymasının dışında mikrop saçıyor ve özellikle ciddi sağlık tehdidi oluşturuyor. Aslında kenarlarında harika zakkumlar var. Yol çok güzel. Tek ihtiyacı bakım ve ilgi” ifadelerini kullanarak yetkilileri göreve davet edip, seslerini sosyal medya üzerinden duyurmaya çalışıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.