BÜNYAMİN ÇİFTÇİ KİMLERİ KABUL ETTİ?

SPOR 03.11.2020 - 15:45, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ KİMLERİ KABUL ETTİ?

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Spor ve Polis Akademisi hazırlık kurslarına katılan ve başarılı olan üniversite öğrencilerini kabul etti. Çayırova Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği Spor ve Polis Akademisi hazırlık kurslarına katılan ve Türkiye’nin çeşitli üniversitelerini kazanan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Çiftçi, tebrik edip başarılar dilediği öğrencilerle bir süre sohbet etti. Eğitime her zaman önem ve öncelik vermeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Çiftçi, “Çayırova’mızın eğitimde başarı grafiğini daha yukarıyı taşımak için çalışıyoruz. Belediyemiz bünyesinde eğitim faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Okul öncesinden üniversiteye kadar öğrencilerimize destek veriyoruz ve geleceğe hazırlıyoruz” dedi.  ÇİFTÇİ: YETERLİLİK TESTİ SINAVLARINA HAZIRLAYACAĞIZ Gençlerin eğitimine ve geleceğine çok önem verdiklerini anlatan Başkan Çiftçi, “ 2020-2021 eğitim döneminde de Spor ve Polis Akademisi hazırlık kursları açıyoruz. Kayıtları devam eden kurslarımıza müracaat eden gençlerimizi Gençlik Merkezimizde Temel Yeterlilik Testi sınavlarına hazırlayacağız. Ücretsiz düzenlenen kurslarda öğrencilerimizi beden eğitimi ve spor öğretmenliği, antrenörlük eğitimi, spor yöneticiliği, Rekreasyon, Milli Savunma Üniversitesi, Polis Özel Harekât, bekçilik ve Jandarma Özel Harekât sınavlarına hazırlayacağız ”diye konuştu.  

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Spor ve Polis Akademisi hazırlık kurslarına katılan ve başarılı olan üniversite öğrencilerini kabul etti. Çayırova Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği Spor ve Polis Akademisi hazırlık kurslarına katılan ve Türkiye’nin çeşitli üniversitelerini kazanan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Çiftçi, tebrik edip başarılar dilediği öğrencilerle bir süre sohbet etti. Eğitime her zaman önem ve öncelik vermeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Çiftçi, “Çayırova’mızın eğitimde başarı grafiğini daha yukarıyı taşımak için çalışıyoruz. Belediyemiz bünyesinde eğitim faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Okul öncesinden üniversiteye kadar öğrencilerimize destek veriyoruz ve geleceğe hazırlıyoruz” dedi. 

ÇİFTÇİ: YETERLİLİK TESTİ SINAVLARINA HAZIRLAYACAĞIZ

Gençlerin eğitimine ve geleceğine çok önem verdiklerini anlatan Başkan Çiftçi, “ 2020-2021 eğitim döneminde de Spor ve Polis Akademisi hazırlık kursları açıyoruz. Kayıtları devam eden kurslarımıza müracaat eden gençlerimizi Gençlik Merkezimizde Temel Yeterlilik Testi sınavlarına hazırlayacağız. Ücretsiz düzenlenen kurslarda öğrencilerimizi beden eğitimi ve spor öğretmenliği, antrenörlük eğitimi, spor yöneticiliği, Rekreasyon, Milli Savunma Üniversitesi, Polis Özel Harekât, bekçilik ve Jandarma Özel Harekât sınavlarına hazırlayacağız ”diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.