“BU ÜLKEDE BİR KAN DEĞİŞİKLİĞİ ŞARTTIR”

SİYASET 07.04.2021 - 10:39, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“BU ÜLKEDE BİR KAN DEĞİŞİKLİĞİ ŞARTTIR”

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, faturanın yine esnafa kesildiğini söyledi.  CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, pandemi tedbirleri kapsamında faturanın esnafa kesildiğini söyleyerek önemli açıklamalarda bulundu. Aktaş, “Kongreler yapılırken lokantada yemek yemeyi yasaklamak samimi değil. Ben gerekiyorsa sağlık için iş yerlerini kapatalım demiyorum. Ancak madem kapatıyorsak gerekli koşulları sağlayalım diyorum. Her defasında salgının yükünü aynı insanların omuzlarına kesmek çok yanlış. Bence aynı yöntemlerle farklı sonuçlar arıyoruz, bu çok yanlış. Her defasında sil başa dönüyoruz” ifadelerini kullandı. ERKEN SEÇİM ŞARTTIR Erken seçim konusunda da görüşlerini ifade eden Başkan Aktaş, “Yıpranmış bir ülke yıpranan bir kadrolaşma var, ekonomimiz ortada, işsizlik meydanda, pek tabi erken seçim ve bir kan değişikliği gerekiyor. Ancak bunun kararını iktidarın küçük ortağı veriyor biliyorsunuz. Gençlerin ve kadınların umutsuz olduğu bir ülkede istikrar olmuyor. Herkes bıkmış halde, herkes yorgun halde. Erken seçim gereklidir, bir yenilenme şarttır. Benim konuya bakışım bu şekilde” ifadesini kullandı.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, faturanın yine esnafa kesildiğini söyledi.  CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, pandemi tedbirleri kapsamında faturanın esnafa kesildiğini söyleyerek önemli açıklamalarda bulundu. Aktaş, “Kongreler yapılırken lokantada yemek yemeyi yasaklamak samimi değil. Ben gerekiyorsa sağlık için iş yerlerini kapatalım demiyorum. Ancak madem kapatıyorsak gerekli koşulları sağlayalım diyorum. Her defasında salgının yükünü aynı insanların omuzlarına kesmek çok yanlış. Bence aynı yöntemlerle farklı sonuçlar arıyoruz, bu çok yanlış. Her defasında sil başa dönüyoruz” ifadelerini kullandı.

ERKEN SEÇİM ŞARTTIR

Erken seçim konusunda da görüşlerini ifade eden Başkan Aktaş, “Yıpranmış bir ülke yıpranan bir kadrolaşma var, ekonomimiz ortada, işsizlik meydanda, pek tabi erken seçim ve bir kan değişikliği gerekiyor. Ancak bunun kararını iktidarın küçük ortağı veriyor biliyorsunuz. Gençlerin ve kadınların umutsuz olduğu bir ülkede istikrar olmuyor. Herkes bıkmış halde, herkes yorgun halde. Erken seçim gereklidir, bir yenilenme şarttır. Benim konuya bakışım bu şekilde” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.