“Bu seçim gençlerin seçimi olacak”

Dilovası 17.01.2021 - 12:59, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Bu seçim gençlerin seçimi olacak”

“Bu seçim gençlerin seçimi olacak”
Saadet Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e yüklenerek seçim beyannamesinde yer alan projelerin onda birinin gerçekleşmediğini iddia etti. Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e sert yüklendi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Başkan Şayir’in seçim beyannamesinde verdiği sözlerin onda birini gerçekleştirmediğini iddia eden Ozan Yasin açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Seçim biteli 2 sene oldu ama daha seçim beyannamesindeki projelerin 10/1 yapılmadı. Son 1 senede seçim çalışması dersiniz ‘Kömürcülere kaldıracağız’ dersiniz her zaman yaptığınız gibi. Kusura bakmayın bu halk size artık inanmıyor. Biz böylemi yükseleceğiz? Bırakın halkın aklıyla dalga geçmeyi. Bu seçimde inşallah gereken dersi gençler size verecek, bu seçim gençlerin seçimi olacak. Şeffaf bir yönetim, verilen sözleri yerine getiren bir belediye başkanı istiyoruz. Yapamayacaksanız söz vermeyin, bu kadar beyanname hazırlamayın, hazırlıyorsanız da yapın hepsini bitirin. Ben de şahsım adıma teşekkür edeceğim size.”
“Bu seçim gençlerin seçimi olacak”

Saadet Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e yüklenerek seçim beyannamesinde yer alan projelerin onda birinin gerçekleşmediğini iddia etti.

Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e sert yüklendi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Başkan Şayir’in seçim beyannamesinde verdiği sözlerin onda birini gerçekleştirmediğini iddia eden Ozan Yasin açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Seçim biteli 2 sene oldu ama daha seçim beyannamesindeki projelerin 10/1 yapılmadı. Son 1 senede seçim çalışması dersiniz ‘Kömürcülere kaldıracağız’ dersiniz her zaman yaptığınız gibi. Kusura bakmayın bu halk size artık inanmıyor. Biz böylemi yükseleceğiz? Bırakın halkın aklıyla dalga geçmeyi. Bu seçimde inşallah gereken dersi gençler size verecek, bu seçim gençlerin seçimi olacak. Şeffaf bir yönetim, verilen sözleri yerine getiren bir belediye başkanı istiyoruz. Yapamayacaksanız söz vermeyin, bu kadar beyanname hazırlamayın, hazırlıyorsanız da yapın hepsini bitirin. Ben de şahsım adıma teşekkür edeceğim size.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.