Bu millet akıllanmaz(!)

ASAYİŞ 31.12.2020 - 10:11, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Bu millet akıllanmaz(!)

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, alınan tedbir kararlarının uygulanması ile ilgili denetimlere kararlılıkla devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli’nde yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle 303 kişiye ceza kesildi. Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden günlük olarak yapılan denetimler devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli genelinde Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden yapılan denetim ve kontrollerde, bin 213 iş yeri denetlenirken, 20 bin 696 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetimlerde; karantina ihlali yapan 7 kişiye, maske takma kuralına uyulmadığı için 94 kişiye, koronavirüs tedbirlerine uymayan 5 iş yerine, yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 42 kişiye, sokağa çıkma yasağını ihlal eden 150 kişiye, izin verilen saatler dışında faaliyet yürüten 2 iş yerine, sosyal mesafe kuralına uymayan 3 kişiye olmak üzere toplam 303 adet idari para cezası kesildi. Öte yandan yapılan idari işlemler haricinde çeşitli suçlardan aranan 44 kişi yakalanarak gözaltına alındı. BİN 408 OTOBÜS DENETLENDİ Ayrıca Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan Trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde; Yolcu taşımacılığı yapan Belediye/Halk otobüsleri ve minibüsler olmak üzere bin 408 araç ve sürücüsü, Terminalde yolcu taşımacılığı yapan 159 araç ve sürücüsü olmak üzere toplam bin 567 araç kontrol edildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, alınan tedbir kararlarının uygulanması ile ilgili denetimlere kararlılıkla devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli’nde yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle 303 kişiye ceza kesildi.

Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden günlük olarak yapılan denetimler devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli genelinde Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden yapılan denetim ve kontrollerde, bin 213 iş yeri denetlenirken, 20 bin 696 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetimlerde; karantina ihlali yapan 7 kişiye, maske takma kuralına uyulmadığı için 94 kişiye, koronavirüs tedbirlerine uymayan 5 iş yerine, yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 42 kişiye, sokağa çıkma yasağını ihlal eden 150 kişiye, izin verilen saatler dışında faaliyet yürüten 2 iş yerine, sosyal mesafe kuralına uymayan 3 kişiye olmak üzere toplam 303 adet idari para cezası kesildi. Öte yandan yapılan idari işlemler haricinde çeşitli suçlardan aranan 44 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

BİN 408 OTOBÜS DENETLENDİ

Ayrıca Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan Trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde; Yolcu taşımacılığı yapan Belediye/Halk otobüsleri ve minibüsler olmak üzere bin 408 araç ve sürücüsü, Terminalde yolcu taşımacılığı yapan 159 araç ve sürücüsü olmak üzere toplam bin 567 araç kontrol edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.