BU 2 PUANI ÇOK ARARIZ! 0-0

SPOR 25.03.2021 - 17:51, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BU 2 PUANI ÇOK ARARIZ! 0-0

PLAY-OFF YARIŞINDA AVANTAJIMIZI KULLANAMADIK
Darıca Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Çengelköyspor ile 0-0 berabere kalarak Play-Off yarışında ağır bir yara aldı. Fahrettin Bıyıklı’nın ayağından penaltı kaçıran sarı yeşilliler, ilk yarı sonunda kaleci Alper Doğan’ın kırmızı kart görmesi nedeniyle ikinci 45 dakikayı 10 kişi oynadı. Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, gruptaki 27.maçında sahasında konuk ettiği Çengelköyspor ile golsüz berabere kaldı. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadeleye iyi başlayan sarı yeşilliler, maçın henüz 3.dakikasında defansın arkasına çok iyi bir koşu yapan Emre Alan’a kaleci Tunahan Dikişçi’nin yaptığı hareket sonrasında penaltı kazandı. FAHRETTİN PENALTIYI KAÇIRDI Penaltıyı kullanan stoper Fahrettin Bıyıklı, meşin yuvarlığı kaleciye nişanlayınca, temsilcimiz önemli bir fırsat tepti. Küme düşme potasında yer alan İstanbul temsilcisi, topla daha çok oynayan taraf olurken, yakaladığı net gol fırsatların gole çeviremedi. Darıca G.B hücumda üretkenlikten uzak bir görüntü çizerken, Emre ve Nebi ile yarattığı tehlikeli ataklardan sonuç çıkaramayarak devreye golsüz eşitlikle girdi. ALPER DEVREDE KIRMIZI KART GÖRDÜ İlk yarının bitiş düdüğünün ardından takımların soyunma odalarına gittiği esnada yaşanan sözlü sataşmada kaleci Alper Doğan’ın rakibine fiziki müdahalesini tespit eden maçın hakemi Serkan Gürbüz, Alper’e kırmızı kart gösterdi.  Karşılaşmanın ikinci yarısına 1 kişi eksik çıkmak zorunda kalan sarı yeşillilerde kaleyi Gürkan Hervenik korudu. Bu sezon sadece Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Galatasaray maçında oynayan kaleci Gürken, 2’nci kez sarı yeşilli formayı sırtına geçirdi. SELMAN’IN GOLÜ OFSAYTA TAKILDI Mücadelenin ikinci yarısında konuk ekip Çengelköyspor, 1 kişi fazla oynamanın avantajıyla daha cüretkar bir görüntü çizdi. Oyunun hakimiyetini ele geçiren İstanbul temsilcisi Ali Özgür Basa, Serhat Keskinsoy ve Tevfik Şanver ile mutlak gol pozisyonlarından faydalanamadı. Temsilcimizin Selman Sevinç’in attığı kafa golü ofsayt bayrağına takılırken, temsilcimiz sahadan golsüz eşitlikle ayrılarak 1 puana razı oldu. Ligde oynadığı son 6 maçın 5i’inde gol atamayarak hücumdaki sıkıntılarına çare bulamayan Darıca G.B, puanını 40’a çıkarıp sıralamadaki yerini korusa da önemli bir avantajı elinin tersiyle itti. Temsilcimiz gelecek hafta deplasmanda Nazilli Belediyespor’a konuk olacak.
PLAY-OFF YARIŞINDA AVANTAJIMIZI KULLANAMADIK

Darıca Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Çengelköyspor ile 0-0 berabere kalarak Play-Off yarışında ağır bir yara aldı. Fahrettin Bıyıklı’nın ayağından penaltı kaçıran sarı yeşilliler, ilk yarı sonunda kaleci Alper Doğan’ın kırmızı kart görmesi nedeniyle ikinci 45 dakikayı 10 kişi oynadı.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, gruptaki 27.maçında sahasında konuk ettiği Çengelköyspor ile golsüz berabere kaldı. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadeleye iyi başlayan sarı yeşilliler, maçın henüz 3.dakikasında defansın arkasına çok iyi bir koşu yapan Emre Alan’a kaleci Tunahan Dikişçi’nin yaptığı hareket sonrasında penaltı kazandı.

FAHRETTİN PENALTIYI KAÇIRDI

Penaltıyı kullanan stoper Fahrettin Bıyıklı, meşin yuvarlığı kaleciye nişanlayınca, temsilcimiz önemli bir fırsat tepti. Küme düşme potasında yer alan İstanbul temsilcisi, topla daha çok oynayan taraf olurken, yakaladığı net gol fırsatların gole çeviremedi. Darıca G.B hücumda üretkenlikten uzak bir görüntü çizerken, Emre ve Nebi ile yarattığı tehlikeli ataklardan sonuç çıkaramayarak devreye golsüz eşitlikle girdi.

ALPER DEVREDE KIRMIZI KART GÖRDÜ

İlk yarının bitiş düdüğünün ardından takımların soyunma odalarına gittiği esnada yaşanan sözlü sataşmada kaleci Alper Doğan’ın rakibine fiziki müdahalesini tespit eden maçın hakemi Serkan Gürbüz, Alper’e kırmızı kart gösterdi.  Karşılaşmanın ikinci yarısına 1 kişi eksik çıkmak zorunda kalan sarı yeşillilerde kaleyi Gürkan Hervenik korudu. Bu sezon sadece Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Galatasaray maçında oynayan kaleci Gürken, 2’nci kez sarı yeşilli formayı sırtına geçirdi.

SELMAN’IN GOLÜ OFSAYTA TAKILDI

Mücadelenin ikinci yarısında konuk ekip Çengelköyspor, 1 kişi fazla oynamanın avantajıyla daha cüretkar bir görüntü çizdi. Oyunun hakimiyetini ele geçiren İstanbul temsilcisi Ali Özgür Basa, Serhat Keskinsoy ve Tevfik Şanver ile mutlak gol pozisyonlarından faydalanamadı. Temsilcimizin Selman Sevinç’in attığı kafa golü ofsayt bayrağına takılırken, temsilcimiz sahadan golsüz eşitlikle ayrılarak 1 puana razı oldu. Ligde oynadığı son 6 maçın 5i’inde gol atamayarak hücumdaki sıkıntılarına çare bulamayan Darıca G.B, puanını 40’a çıkarıp sıralamadaki yerini korusa da önemli bir avantajı elinin tersiyle itti. Temsilcimiz gelecek hafta deplasmanda Nazilli Belediyespor’a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.