Boş dönme Darıcam!

SPOR 28.11.2020 - 10:28, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Boş dönme Darıcam!

Ligde ve kupada çok iyi bir hava yakalayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, hafta içerisindeki kupa zaferinin ardından gözünü bugün bir kez daha lige çevirecek. Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden sarı yeşilli ekibimiz, ligin 11.haftasında bugün deplasmanda Çengelköyspor’a konuk olacak. Ligde oynadığı son 3 maçtan 7 puan çıkararak kendine gelen Darıca G.B, başarılı gidişatını sürdürerek ligdeki galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı hedefliyor. Grupta oynadığı 10 maçta 13 puan toplayan Darıca G.B, 9 maçta 14 puanı bulunan Çengelköy ekibi karşısında sahaya kazanmak için çıkacak. Temsilcimizde sakatlığını atlatan Fahrettin Bıyıklı’nın maç kadrosunda olması beklenirken, ilk devreyi kapatan Ahmet Özer bu maçta forma giyemeyecek. Sultanbeyli Gölet Futbol Stadı’nda oynanacak olan mücadele bugün saat 13.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Tokat bölgesi hakemi Harun Toplar yönetecek.

Ligde ve kupada çok iyi bir hava yakalayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, hafta içerisindeki kupa zaferinin ardından gözünü bugün bir kez daha lige çevirecek. Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden sarı yeşilli ekibimiz, ligin 11.haftasında bugün deplasmanda Çengelköyspor’a konuk olacak.

Ligde oynadığı son 3 maçtan 7 puan çıkararak kendine gelen Darıca G.B, başarılı gidişatını sürdürerek ligdeki galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı hedefliyor. Grupta oynadığı 10 maçta 13 puan toplayan Darıca G.B, 9 maçta 14 puanı bulunan Çengelköy ekibi karşısında sahaya kazanmak için çıkacak. Temsilcimizde sakatlığını atlatan Fahrettin Bıyıklı’nın maç kadrosunda olması beklenirken, ilk devreyi kapatan Ahmet Özer bu maçta forma giyemeyecek. Sultanbeyli Gölet Futbol Stadı’nda oynanacak olan mücadele bugün saat 13.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Tokat bölgesi hakemi Harun Toplar yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.