BÖLGEMİZİN ‘ASRIN PROJESİ’ SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Darıca 22.03.2021 - 09:56, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BÖLGEMİZİN ‘ASRIN PROJESİ’ SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

BAŞKAN BIYIK, METRO ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ;
Bölgemiz adına ‘asrın projesi’ olarak nitelendirilen Darıca-Gebze OSB Metro’sunda çalışmalar son sürat devam ederken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve çevre ilçelerdeki belediye başkanları, metro hattında incelemelerde bulundu. Darıca ve Gebze arasındaki trafiğin rahatlaması adına bölgemiz için ‘asrın projesi’ olarak nitelendirilen Darıca-Gebze OSB Metro çalışmalar aralıksız sürüyor. Belirlenen metro duraklarının tamamında ekipler gecesini gündüzüne katarak projenin en asgari zaman diliminde tamamlanması adına çalışırken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık de çalışmaları yakından takip ediyor. Geçtiğimiz hafta sonunda metro çalışmalarını takip ederek incelemeler bulunan Başkan Bıyık’a, çevre ilçelerdeki belediye başkanı mevkidaşları da eşlik etti. BIYIK BİLGİ ALDI Başkan Bıyık yaptığı açıklamada, “Darıca-Gebze OSB Metro çalışmalarını Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerimiz ile birlikte ziyaret ederek devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Darıca ve bölgemiz için asrın projesi olan Metro hattı tamamlandığında Darıca'mızda trafik sorununu büyük bir ölçüde rahatlatacağız” ifadelerini kullandı. EYLÜL 2023’TE TAMAMLANMASI BEKLENİYOR 15,6 km’lik Darıca-Gebze-OSB Metro Hattı, Marmaray ile entegre şekilde çalışarak Kocaeli ve İstanbul’u birbiriyle buluşturacak. Metro çalışmasının tamamlanmasının ardından 55 bin aracın trafikten çekilmesi beklenirken, metro projesinin Eylül 2023’te bitirilmesi hedefleniyor. DARICA-GEBZE-OSB METRO’NUN DURAKLARI 1-Darıca Sahili 2-Farabi Devlet Hastanesi 3- TCDD 4- Fatih Devlet Hastanesi 5- Gebze Merkez 6- Gebze Belediye- Akse Sapağı 7-Gaziler 8- Güzeller OSB 9-GOSB 10-Balçık sanayi 11- Mollafenari Sapağı 12-Mollafenari Köyü
BAŞKAN BIYIK, METRO ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ;

Bölgemiz adına ‘asrın projesi’ olarak nitelendirilen Darıca-Gebze OSB Metro’sunda çalışmalar son sürat devam ederken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve çevre ilçelerdeki belediye başkanları, metro hattında incelemelerde bulundu.

Darıca ve Gebze arasındaki trafiğin rahatlaması adına bölgemiz için ‘asrın projesi’ olarak nitelendirilen Darıca-Gebze OSB Metro çalışmalar aralıksız sürüyor. Belirlenen metro duraklarının tamamında ekipler gecesini gündüzüne katarak projenin en asgari zaman diliminde tamamlanması adına çalışırken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık de çalışmaları yakından takip ediyor. Geçtiğimiz hafta sonunda metro çalışmalarını takip ederek incelemeler bulunan Başkan Bıyık’a, çevre ilçelerdeki belediye başkanı mevkidaşları da eşlik etti.

BIYIK BİLGİ ALDI

Başkan Bıyık yaptığı açıklamada, “Darıca-Gebze OSB Metro çalışmalarını Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerimiz ile birlikte ziyaret ederek devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Darıca ve bölgemiz için asrın projesi olan Metro hattı tamamlandığında Darıca'mızda trafik sorununu büyük bir ölçüde rahatlatacağız” ifadelerini kullandı.

EYLÜL 2023’TE TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

15,6 km’lik Darıca-Gebze-OSB Metro Hattı, Marmaray ile entegre şekilde çalışarak Kocaeli ve İstanbul’u birbiriyle buluşturacak. Metro çalışmasının tamamlanmasının ardından 55 bin aracın trafikten çekilmesi beklenirken, metro projesinin Eylül 2023’te bitirilmesi hedefleniyor.

DARICA-GEBZE-OSB METRO’NUN DURAKLARI

1-Darıca Sahili 2-Farabi Devlet Hastanesi 3- TCDD 4- Fatih Devlet Hastanesi 5- Gebze Merkez 6- Gebze Belediye- Akse Sapağı 7-Gaziler 8- Güzeller OSB 9-GOSB 10-Balçık sanayi 11- Mollafenari Sapağı 12-Mollafenari Köyü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.