Birleşik Metal-İş Gebze’de açıldı

GEBZE 18.11.2020 - 11:08, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Birleşik Metal-İş Gebze’de açıldı

DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2 Nolu Şubesi’nin binasının açılışı görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2Nolu Şubesi’nin Arapçeşme Mahallesi 1046/2 Sokak No: 5 Kat: 2 adresinde bulunan binanın açılışı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen açılışa Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu, Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2Nolu Şubesi Başkanı Necmettin Aydın, Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 1Nolu Şubesi Başkanı Selçuk Çiftçi, Petrol-İş Gebze Şubesi Başkanı Eyüp Aydemir, Eğitim-İş Kocaeli 2Nolu Şubesi Başkanı Bülent Metin, EYT Gebze Şubesi Başkanı Nuh Erdoğan Erdoğan, BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli, Eğitim-Sen Gebze Şubesi Başkanı Eylem Bahadır, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve çok sayıda davetli katıldı. BİRLİKTE MÜCADELE VERECEĞİZ Açılışta ilk olarak Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2Nolu Şubesi Başkanı Necmettin Aydın konuşarak, “Şubemizin açılışına hepiniz hoş geldiniz. İşçi sınıfına saldırıların yoğunlaştığı bir dönemde sendikamızı iki şube ile birlikte saldırılara karşı daha iyi mücadele etmek için, işçi sınıfının sesini daha gür duyurmak için yeni bir şube açıldı. Sendikamızı büyüterek güçlü bir hale getirdik. Bundan sonraki süreçte de iki şube ile birlikte vereceğimiz mücadelelerle Gebze bölgesinde sendikamızı daha güçlü kılacağız” dedi. ÖRGÜTLÜ OLMANIN BAŞARISINI GÖRDÜK Aydın’ın ardından Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu konuşarak, “Salgına rağmen çalışmalarımızı yapmaya çalışıyoruz. Başkanlar kurulumuzu Gebze şubemizde gerçekleştirdik. Gebze’de ikinci şubemizi açtık. Yakında üçüncü şubeyi sağlayacak çoğunluğu sağlayacaklarına inanıyorum. Virüste insanların örgütlü olmanın başarısını gördük. Son dönemde önemli bir başarıyı gerçekleştirdik. İşçilerin hayatını karartacak olan bir düzenlemeyi püskürttük. Bu yasa tasarısının geri çevirmeyi dayanışma sayesinde yasallaştırmadık” diye konuştu.

DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2 Nolu Şubesi’nin binasının açılışı görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2Nolu Şubesi’nin Arapçeşme Mahallesi 1046/2 Sokak No: 5 Kat: 2 adresinde bulunan binanın açılışı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen açılışa Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu, Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2Nolu Şubesi Başkanı Necmettin Aydın, Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 1Nolu Şubesi Başkanı Selçuk Çiftçi, Petrol-İş Gebze Şubesi Başkanı Eyüp Aydemir, Eğitim-İş Kocaeli 2Nolu Şubesi Başkanı Bülent Metin, EYT Gebze Şubesi Başkanı Nuh Erdoğan Erdoğan, BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli, Eğitim-Sen Gebze Şubesi Başkanı Eylem Bahadır, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve çok sayıda davetli katıldı.
BİRLİKTE MÜCADELE VERECEĞİZ
Açılışta ilk olarak Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2Nolu Şubesi Başkanı Necmettin Aydın konuşarak, “Şubemizin açılışına hepiniz hoş geldiniz. İşçi sınıfına saldırıların yoğunlaştığı bir dönemde sendikamızı iki şube ile birlikte saldırılara karşı daha iyi mücadele etmek için, işçi sınıfının sesini daha gür duyurmak için yeni bir şube açıldı. Sendikamızı büyüterek güçlü bir hale getirdik. Bundan sonraki süreçte de iki şube ile birlikte vereceğimiz mücadelelerle Gebze bölgesinde sendikamızı daha güçlü kılacağız” dedi.
ÖRGÜTLÜ OLMANIN BAŞARISINI GÖRDÜK
Aydın’ın ardından Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu konuşarak, “Salgına rağmen çalışmalarımızı yapmaya çalışıyoruz. Başkanlar kurulumuzu Gebze şubemizde gerçekleştirdik. Gebze’de ikinci şubemizi açtık. Yakında üçüncü şubeyi sağlayacak çoğunluğu sağlayacaklarına inanıyorum. Virüste insanların örgütlü olmanın başarısını gördük. Son dönemde önemli bir başarıyı gerçekleştirdik. İşçilerin hayatını karartacak olan bir düzenlemeyi püskürttük. Bu yasa tasarısının geri çevirmeyi dayanışma sayesinde yasallaştırmadık” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.