Bir köpek zehirlendi!

Dilovası 23.08.2020 - 12:06, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Bir köpek zehirlendi!

 Dilovası’ndan geçen Eynerce Deresi, kimyasal olduğu tahmin edilen atıklar nedeniyle renk değiştirerek köpürdü. Dereden su içtiği iddia edilen bir köpek ise zehirlendi. Dilovası’ndaki sanayi kuruluşlarının arasından geçip, ilçe merkezine gelen ve buradan da Marmara Denizi’ne dökülen Eynerce Deresi’nin, çevrede bulunan fabrikalardan döküldüğü iddia edilen kimyasal atıklar nedeniyle renk değiştirip köpürdüğü görüldü. Akşam saatlerinde dere kenarında oyun oynayan çocuklar, dere kenarındaki bataklıkta baygın bir şekilde yatan köpeği görmeleri üzerine durumu ailelerine bildirdi. KÖPEK VETERİNERE GÖTÜRÜLDÜ Aileleri de itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, köpeği bataklık olan bölgeden çıkardı. Baygın halde bulunan köpeğin dereden su içtikten sonra zehirlendiği tahmin ediliyor. Derede yaşanan kirlilik nedeniyle belediye ekipleri bölgeden numune alarak inceleme başlattı. Köpek ise belediyeye ekipleri aracılığıyla tedavi edilmek üzere veteriner kliniğine götürüldü.

 Dilovası’ndan geçen Eynerce Deresi, kimyasal olduğu tahmin edilen atıklar nedeniyle renk değiştirerek köpürdü. Dereden su içtiği iddia edilen bir köpek ise zehirlendi.

Dilovası’ndaki sanayi kuruluşlarının arasından geçip, ilçe merkezine gelen ve buradan da Marmara Denizi’ne dökülen Eynerce Deresi’nin, çevrede bulunan fabrikalardan döküldüğü iddia edilen kimyasal atıklar nedeniyle renk değiştirip köpürdüğü görüldü. Akşam saatlerinde dere kenarında oyun oynayan çocuklar, dere kenarındaki bataklıkta baygın bir şekilde yatan köpeği görmeleri üzerine durumu ailelerine bildirdi.

KÖPEK VETERİNERE GÖTÜRÜLDÜ

Aileleri de itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, köpeği bataklık olan bölgeden çıkardı. Baygın halde bulunan köpeğin dereden su içtikten sonra zehirlendiği tahmin ediliyor. Derede yaşanan kirlilik nedeniyle belediye ekipleri bölgeden numune alarak inceleme başlattı. Köpek ise belediyeye ekipleri aracılığıyla tedavi edilmek üzere veteriner kliniğine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.