‘BİR İYİLİK, SICAK BİR YUVA’

Darıca 15.03.2021 - 19:19, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

‘BİR İYİLİK, SICAK BİR YUVA’

Türkiye Diyanet Vakfı’nın öncülüğünde, Darıca İlçe Müftülüğü işbirliği ile ‘Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva’ kampanyası devam ediyor. Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar kampanyaya destek olmak için Darıcalılara çağrıda bulundu. Savaşın başladığı günden bu yana eğitimden hayrî hizmetlere kadar pek çok alanda Suriye halkına destek olan Türkiye Diyanet Vakfı, ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren aileler için başlattığı ‘Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva’ kampanyası ile başta yetim ve engelli aileler olmak üzere savaş mağduru ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Türkiye Diyanet Vakfı’nın öncülüğünde, Darıca İlçe Müftülüğü işbirliği ile ‘Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva’ kampanyası için Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar kampanyaya destek olmak için Darıcalılara çağrıda bulundu. ŞİMDİ MERHAMET VAKTİ Müftü Çınar, “şimdi iyilik vakti, şimdi kardeşlik vakti şimdi merhamet vakti. Haydi Kardeşlerim! Komşusu açken tok yatmamayı bize öğreten peygamberin çağrısına icabet edelim. Kardeşlerimiz aç ve açık. Birer el atalım binlerce çatı kuralım, mazlumlara kol ve kanat olalım. Sizler de Diyanet Vakfı Darıca Şubesinin Mağdur ve Mazlum Kardeşlerimiz için ‘Bir İyilik-Sıcak Bir Yuva’ adlı yardım kampanyasına bağışlarınız ile katılın! Kardeşlerimizin sığınabileceği bir çatısı, bir yuvası olsun. Bu sizin duyarlılığınızla, hayrınızla çok kolay. Cami görevlilerimiz veya Darıca müftülüğüyle iletişim kurmanız yeterli” dedi. Kampanya kapsamında toplanan yardımlarla 38 metrekare büyüklüğünde, içerisinde tuvaleti, banyosu ve mutfağı olan 1+1 konutlar inşa edilecek.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın öncülüğünde, Darıca İlçe Müftülüğü işbirliği ile ‘Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva’ kampanyası devam ediyor. Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar kampanyaya destek olmak için Darıcalılara çağrıda bulundu.

Savaşın başladığı günden bu yana eğitimden hayrî hizmetlere kadar pek çok alanda Suriye halkına destek olan Türkiye Diyanet Vakfı, ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren aileler için başlattığı ‘Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva’ kampanyası ile başta yetim ve engelli aileler olmak üzere savaş mağduru ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Türkiye Diyanet Vakfı’nın öncülüğünde, Darıca İlçe Müftülüğü işbirliği ile ‘Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva’ kampanyası için Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar kampanyaya destek olmak için Darıcalılara çağrıda bulundu.

ŞİMDİ MERHAMET VAKTİ

Müftü Çınar, “şimdi iyilik vakti, şimdi kardeşlik vakti şimdi merhamet vakti. Haydi Kardeşlerim! Komşusu açken tok yatmamayı bize öğreten peygamberin çağrısına icabet edelim. Kardeşlerimiz aç ve açık. Birer el atalım binlerce çatı kuralım, mazlumlara kol ve kanat olalım. Sizler de Diyanet Vakfı Darıca Şubesinin Mağdur ve Mazlum Kardeşlerimiz için ‘Bir İyilik-Sıcak Bir Yuva’ adlı yardım kampanyasına bağışlarınız ile katılın! Kardeşlerimizin sığınabileceği bir çatısı, bir yuvası olsun. Bu sizin duyarlılığınızla, hayrınızla çok kolay. Cami görevlilerimiz veya Darıca müftülüğüyle iletişim kurmanız yeterli” dedi. Kampanya kapsamında toplanan yardımlarla 38 metrekare büyüklüğünde, içerisinde tuvaleti, banyosu ve mutfağı olan 1+1 konutlar inşa edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.