BİR HAFTADA ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRDİLER!

ASAYİŞ 29.12.2020 - 14:52, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BİR HAFTADA ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRDİLER!

EMNİYETTEN BAŞARILI OPERASYON;
İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı bir haftada çok sayıda uyuşturucu ele geçirdi. 21 Aralık-27 Aralık tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü’nün narkotik suçlarla mücadele kapsamında gerçekleştirmiş olduğu uygulamalar neticesinde 49 olayda 89 şahsa adli işlem başlatıldı. Bu şahıslardan 12’si tutuklanarak ceza evine gönderilirken 71 şahıs serbest kaldı. 6 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest kalırken 1 şahıs da adli makamlara sevk edildi. ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ Emniyet ekiplerinin gerçekleştirdiği uygulamalarda 66 gram esrar, 557 gram bonzai, 3 gram eroin, 7 gram skunk ve 17 gram metamfetamin uyuşturucu maddeleri ele geçirildi. Ayrıca yapılan operasyonlarda 1 adet tüfek, 3 adet tabanca, 44 adet fişek, 3 adet hassas terazi ve 7 bin 125 TL uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen para ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ise gerçekleştirdiği uygulamada uyuşturucu ticareti yaptığı öğrenilen 3 şahsı yakaladı. Şahıslar hakkında ise serbest yargılanma kararı verildi. Gerçekleşen operasyonlarda ise 12 gram esrar ile 1 gram metamfetamin ele geçirildi.
EMNİYETTEN BAŞARILI OPERASYON;

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı bir haftada çok sayıda uyuşturucu ele geçirdi. 21 Aralık-27 Aralık tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü’nün narkotik suçlarla mücadele kapsamında gerçekleştirmiş olduğu uygulamalar neticesinde 49 olayda 89 şahsa adli işlem başlatıldı. Bu şahıslardan 12’si tutuklanarak ceza evine gönderilirken 71 şahıs serbest kaldı. 6 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest kalırken 1 şahıs da adli makamlara sevk edildi.

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Emniyet ekiplerinin gerçekleştirdiği uygulamalarda 66 gram esrar, 557 gram bonzai, 3 gram eroin, 7 gram skunk ve 17 gram metamfetamin uyuşturucu maddeleri ele geçirildi. Ayrıca yapılan operasyonlarda 1 adet tüfek, 3 adet tabanca, 44 adet fişek, 3 adet hassas terazi ve 7 bin 125 TL uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen para ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ise gerçekleştirdiği uygulamada uyuşturucu ticareti yaptığı öğrenilen 3 şahsı yakaladı. Şahıslar hakkında ise serbest yargılanma kararı verildi. Gerçekleşen operasyonlarda ise 12 gram esrar ile 1 gram metamfetamin ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.