BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY’IN SOĞUK HAVADA SICAK DERBİSİ…

SPOR 17.01.2021 - 13:13, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY’IN SOĞUK HAVADA SICAK DERBİSİ…

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY’IN SOĞUK HAVADA SICAK DERBİSİ…
Kartal’da hedef kazanıp liderliği sürdürmek. Necip ile Montero arasındaki stoper tercihi son idmanda belli olacak. Son maçlarda siyah-beyazlıların üstünlüğü var. Aslan galip gelirse, 2 puan gerisinde olduğu rakibini geçerek maç fazlasıyla liderliğe oturacak. 2021’in ilk derbisinde Beşiktaş, sahasında Galatasaray'ı ağırlıyor. Vodafone Park'ta oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. Hakem Cüneyt Çakır. 13. haftada BB Erzurum maçıyla başlayan seride 5 galibiyet,1 beraberlik alıp 16. haftada liderlik koltuğuna oturan Kartal bugün de kazanırsa zirvedeki yerini sağlama alacak. Takımdaki tek eksik olan cezalı Welinton'un yokluğunda stoperde Vida'nın yanında Necip'i oynatması beklenen Sergen Yalçın, Montero seçeneğini de göz önünde bulunduruyor.  Ezeli rakibini yenerek liderlik koltuğuna oturmak isteyen Galatasaray'da sakat Falcao ve kaza geçiren Omar yok. 14 Haziran 2020'de oynanan Rize maçında sakatlanan Muslera bu sezon ilk kez kadroda yer alacak. Aslan, Vodafone Park'ta ilk kez kazanmaya çalışacak. Muhtemel 11’ler: Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Necip (Montero), Rıdvan, Atiba, Josef, Mensah, Ghezzal, Larin, Aboubakar Galatasaray: Okan, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Oğulcan, Arda, Emre Kılınç, Diagne Yayın: beIN Sports 1 Son maçlarda Kartal Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile son 6 sezonda oynadığı 21 maçın 3'ünü kazanabildi; 10 beraberlik 8 mağlubiyet yaşadı. Cimbom, Beşiktaş ile yaptığı 10 derbinin 2'sini kazanırken, 2 derbiden beraberlik, 6 derbiden yenilgiyle ayrıldı. Sergen Yalçın'ın teknik direktörlüğü döneminde Beşiktaş; G.Saray ve Fenerbahçe ile oynanan 3 derbide 2 galibiyet 1 beraberlik elde etti. Kara Kartal, Yalçın ile Trabzonspor önünde de 1 galibiyet, 1 beraberlik yaşadı. 4 futbolcu ceza sınırında Bugün sarı kart görürlerse Beşiktaş'ta Vida ve Mensah, Karagümrük; Galatasaray'da da Belhanda ve Luyindama, Denizlispor maçında takımlarındaki yerlerini alamayacak. 1.3 milyarlık maç Beşiktaş ile G.Saray arasında oynanacak derbinin kadro değerleri 1 milyar 380 milyon TL. Transfermarkt verilerine göre G.Saray'dan Marcao, 12 milyon Euro değeri ile sahanın en değerli oyuncusu.  
BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY’IN SOĞUK HAVADA SICAK DERBİSİ…

Kartal’da hedef kazanıp liderliği sürdürmek. Necip ile Montero arasındaki stoper tercihi son idmanda belli olacak. Son maçlarda siyah-beyazlıların üstünlüğü var. Aslan galip gelirse, 2 puan gerisinde olduğu rakibini geçerek maç fazlasıyla liderliğe oturacak.

2021’in ilk derbisinde Beşiktaş, sahasında Galatasaray'ı ağırlıyor. Vodafone Park'ta oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. Hakem Cüneyt Çakır. 13. haftada BB Erzurum maçıyla başlayan seride 5 galibiyet,1 beraberlik alıp 16. haftada liderlik koltuğuna oturan Kartal bugün de kazanırsa zirvedeki yerini sağlama alacak.

Takımdaki tek eksik olan cezalı Welinton'un yokluğunda stoperde Vida'nın yanında Necip'i oynatması beklenen Sergen Yalçın, Montero seçeneğini de göz önünde bulunduruyor.  Ezeli rakibini yenerek liderlik koltuğuna oturmak isteyen Galatasaray'da sakat Falcao ve kaza geçiren Omar yok.

14 Haziran 2020'de oynanan Rize maçında sakatlanan Muslera bu sezon ilk kez kadroda yer alacak. Aslan, Vodafone Park'ta ilk kez kazanmaya çalışacak.

Muhtemel 11’ler:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Necip (Montero), Rıdvan, Atiba, Josef, Mensah, Ghezzal, Larin, Aboubakar

Galatasaray: Okan, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Oğulcan, Arda, Emre Kılınç, Diagne

Yayın: beIN Sports 1

Son maçlarda Kartal

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile son 6 sezonda oynadığı 21 maçın 3'ünü kazanabildi; 10 beraberlik 8 mağlubiyet yaşadı. Cimbom, Beşiktaş ile yaptığı 10 derbinin 2'sini kazanırken, 2 derbiden beraberlik, 6 derbiden yenilgiyle ayrıldı.

Sergen Yalçın'ın teknik direktörlüğü döneminde Beşiktaş; G.Saray ve Fenerbahçe ile oynanan 3 derbide 2 galibiyet 1 beraberlik elde etti. Kara Kartal, Yalçın ile Trabzonspor önünde de 1 galibiyet, 1 beraberlik yaşadı.

4 futbolcu ceza sınırında

Bugün sarı kart görürlerse Beşiktaş'ta Vida ve Mensah, Karagümrük; Galatasaray'da da Belhanda ve Luyindama, Denizlispor maçında takımlarındaki yerlerini alamayacak.

1.3 milyarlık maç

Beşiktaş ile G.Saray arasında oynanacak derbinin kadro değerleri 1 milyar 380 milyon TL. Transfermarkt verilerine göre G.Saray'dan Marcao, 12 milyon Euro değeri ile sahanın en değerli oyuncusu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.