BBP KOCAELİ, GENEL BAŞKANINI KONGREDE AĞIRLAYACAK!

SİYASET 07.04.2021 - 10:11, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BBP KOCAELİ, GENEL BAŞKANINI KONGREDE AĞIRLAYACAK!

Büyük Birlik Partisi Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Necmettin Şah Ayyıldız, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin Kocaeli kongresi için ilimize geleceğini söyledi. Büyük Birlik Partisi Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Necmettin Şah Ayyıldız, Büyük Birlik Partisi’nin Olağan Kongresi için açıklamalarda bulundu. Ayyıldız açıklamasında; “Büyük Birlik Partisi’nin Olağan Kongresi, 9 Nisan Cuma günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kongreye mevcut il başkanı Remzi Kaya’nın hazırladığı liste ile gidilecek. 322 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 35 yönetim kurulu, disiplin kurulu ile 29 üst kurul delegesi belirlenecek. Yeni yönetimde mevcut isimlerin yanı sıra yeni yöneticiler de yer alacak. Kongrede Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de katılacak” dedi. “KURUMLARI DA ZİYARET EDECEK” Ayyıldız ayrıca, kongreye Teşkilat Başkanı Tevfik Eren, Genel Başkan Yardımcıları Osman Tüfekçi, Ahmet Yelis, Selim Şimşek, Muhittin Açıcı, MKYK üyelerinin de hazır bulunacağını söyleyerek Destici’nin gün içinde Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını da ziyaret edileceğinin bilgisini verdi.

Büyük Birlik Partisi Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Necmettin Şah Ayyıldız, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin Kocaeli kongresi için ilimize geleceğini söyledi.

Büyük Birlik Partisi Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Necmettin Şah Ayyıldız, Büyük Birlik Partisi’nin Olağan Kongresi için açıklamalarda bulundu. Ayyıldız açıklamasında; “Büyük Birlik Partisi’nin Olağan Kongresi, 9 Nisan Cuma günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kongreye mevcut il başkanı Remzi Kaya’nın hazırladığı liste ile gidilecek. 322 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 35 yönetim kurulu, disiplin kurulu ile 29 üst kurul delegesi belirlenecek. Yeni yönetimde mevcut isimlerin yanı sıra yeni yöneticiler de yer alacak. Kongrede Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de katılacak” dedi.

“KURUMLARI DA ZİYARET EDECEK”

Ayyıldız ayrıca, kongreye Teşkilat Başkanı Tevfik Eren, Genel Başkan Yardımcıları Osman Tüfekçi, Ahmet Yelis, Selim Şimşek, Muhittin Açıcı, MKYK üyelerinin de hazır bulunacağını söyleyerek Destici’nin gün içinde Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını da ziyaret edileceğinin bilgisini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.