Başkanvekilinden Başhekim Güneş’e geçmiş olsun ziyareti!

Darıca 15.01.2021 - 14:39, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Başkanvekilinden Başhekim Güneş’e geçmiş olsun ziyareti!

Darıca Belediye Başkanvekili Hakan Kartal, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa  Güneş’i ziyaret etti. Koronavirüse yakalanan ve bir süredir evinde tedavi gören Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın yerine vekalet eden Hakan Kartal, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş’i ziyaret etti. Ziyarette Koronavirüse yakalanarak uzun bir tedavi süreci geçiren geçtiğimiz günlerde ise iyileşerek tekrar görevine dönen Başhekim Güneş’e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kartal, iyi durumda olmasının memnun edici olduğunu belirtti. Öte yandan ziyarette pandemi süresince yaşananlar, hastane içinde yapılmış ve yapılacak olan hizmetler görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu. Başhekim Güneş ise, Başkanvekili Hakan Kartal nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Darıca Belediye Başkanvekili Hakan Kartal, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa  Güneş’i ziyaret etti.

Koronavirüse yakalanan ve bir süredir evinde tedavi gören Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın yerine vekalet eden Hakan Kartal, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş’i ziyaret etti. Ziyarette Koronavirüse yakalanarak uzun bir tedavi süreci geçiren geçtiğimiz günlerde ise iyileşerek tekrar görevine dönen Başhekim Güneş’e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kartal, iyi durumda olmasının memnun edici olduğunu belirtti. Öte yandan ziyarette pandemi süresince yaşananlar, hastane içinde yapılmış ve yapılacak olan hizmetler görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu. Başhekim Güneş ise, Başkanvekili Hakan Kartal nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.