BAŞKANLARDAN DOĞAN’A 24 KASIM ZİYARETİ

GEBZE 24.11.2020 - 16:30, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BAŞKANLARDAN DOĞAN’A 24 KASIM ZİYARETİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, 24 Kasım Öğretmenler günü sebebiyle Gebze ilçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşma yapan Belediye Başkanı Büyükgöz, “Hayatın merkezine insanı alan, önce insan diyen, İnsanı yücelt ki devlet yücelsin felsefesiyle hareket eden bir medeniyetin varisleri olarak; kişiliğimizin belirlenmesinde, yetişmemizde, hayata dair kanaatlerimizin, düşüncelerimizin oluşmasında büyük emekleri olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum ”dedi.   KAYA: ÖĞRETMENLERİMİZ BAŞ TACIMIZDIR Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Kaya da, Gebzeli öğretmenler adına Doğan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” sözünden de anlaşılacağı üzere, kutsal bir meslek üstlenen öğretmenlerimiz bizim baş tacımızdır. Gününüzü kutluyorum” şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu mutluğu dile getiren Müdür Doğan, “Güzel sözlerinizi ve çiçeklerinizi tüm arkadaşlarım ve camia adına alıyorum. Ziyaretiniz bizi onurlandırdı. Tüm Gebzeli öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık ”dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, 24 Kasım Öğretmenler günü sebebiyle Gebze ilçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşma yapan Belediye Başkanı Büyükgöz, “Hayatın merkezine insanı alan, önce insan diyen, İnsanı yücelt ki devlet yücelsin felsefesiyle hareket eden bir medeniyetin varisleri olarak; kişiliğimizin belirlenmesinde, yetişmemizde, hayata dair kanaatlerimizin, düşüncelerimizin oluşmasında büyük emekleri olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum ”dedi.

 

KAYA: ÖĞRETMENLERİMİZ BAŞ TACIMIZDIR

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Kaya da, Gebzeli öğretmenler adına Doğan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” sözünden de anlaşılacağı üzere, kutsal bir meslek üstlenen öğretmenlerimiz bizim baş tacımızdır. Gününüzü kutluyorum” şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu mutluğu dile getiren Müdür Doğan, “Güzel sözlerinizi ve çiçeklerinizi tüm arkadaşlarım ve camia adına alıyorum. Ziyaretiniz bizi onurlandırdı. Tüm Gebzeli öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.