BAŞKAN ŞAYİR, KAR KIŞ DİNLEMİYOR!

Dilovası 19.01.2021 - 16:47, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BAŞKAN ŞAYİR, KAR KIŞ DİNLEMİYOR!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir her daim vatandaşla iç içe bir görüntü çizmeye devam ediyor. Göreve başladığı günden bu yana takdir edilen Şayir, bu defa Pazar yerini ziyaret etti. Burada esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Şayir, sıkıntı ve istekleri dinlerken kendisine gösterilen ilgi ise bir hayli fazla oldu. Esnaf ile sohbet ederek esnafın isteklerini dinleyen Başkan Şayir, pazar esnafının sesine kulak vermeyi ihmal etmedi ve her zaman esnafın yanında olduğunu belirtti. VATANDAŞ ÇOK MEMNUN OLDU Pazara çıkarak alışveriş yapan Dilovalılarla da bir araya gelen Başkan Şayir, vatandaşın istek ve dertlerine kulak verdi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şayir, onlara hayırlı işler dilerken ortaya da güzel görüntüler çıkmış oldu. Güzel bir Pazar yeri sohbeti gerçekleştiren Başkan Şayir’e teşekkür eden vatandaşlar, oldukça mutlu ve memnun olurken Başkan Şayir’e büyük ilgi gösterdiler.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir her daim vatandaşla iç içe bir görüntü çizmeye devam ediyor. Göreve başladığı günden bu yana takdir edilen Şayir, bu defa Pazar yerini ziyaret etti. Burada esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Şayir, sıkıntı ve istekleri dinlerken kendisine gösterilen ilgi ise bir hayli fazla oldu. Esnaf ile sohbet ederek esnafın isteklerini dinleyen Başkan Şayir, pazar esnafının sesine kulak vermeyi ihmal etmedi ve her zaman esnafın yanında olduğunu belirtti.

VATANDAŞ ÇOK MEMNUN OLDU

Pazara çıkarak alışveriş yapan Dilovalılarla da bir araya gelen Başkan Şayir, vatandaşın istek ve dertlerine kulak verdi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şayir, onlara hayırlı işler dilerken ortaya da güzel görüntüler çıkmış oldu. Güzel bir Pazar yeri sohbeti gerçekleştiren Başkan Şayir’e teşekkür eden vatandaşlar, oldukça mutlu ve memnun olurken Başkan Şayir’e büyük ilgi gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.