Başkan Kadı’dan ‘Gebze Uçuyor’ göndermesi

Darıca 22.10.2020 - 14:21, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Başkan Kadı’dan ‘Gebze Uçuyor’ göndermesi

“GEBZE YALNIZ UÇMUYOR YAĞMUR YAĞINCA YÜZÜYOR”
TMMOB İnşaat Mühendisler Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı Gebze’deki trafik sorununa dikkat çekerek, Gebze Belediyesi'nin 'Gebze Uçuyor' haberine gönderme yaptı. TMMOB İnşaat Mühendisler Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, Gebze Belediyesi’nin ulusal bir gazetede çıkan ‘Gebze Uçuyor’ haberine gönderme yaparak eleştirilerde bulundu. Başkan Kadı, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Bir gün uçacak biliyorum, hele bir atsın da üzerindeki fazlalıkları,  fakat bugün yürümüyor ki uçsun be kardeşim burası. Gebze’nin vizyon caddesi Yeni Çarşı’da sağlı sollu park eden araçlar, yanlarında duran, duraklayan, yük indiren, biriyle konuşan diğer araçlar ve arapsaçına dönmüş bir trafik. BU ŞEHİR BU KADAR SAHİPSİZ Mİ? Bu şehir bu kadar sahipsiz mi?  Benden başka kimseye batmıyor mu bu sahipsizlik? Amacım asla siyaset değil; bilenler bilir, Gebze için çivi çakanı omuzumda taşırım da son günlerin güncel polemiği ‘Gebze uçuyor’ üzerinden bir resim de ben çizeyim size. Gebze yalnız uçmuyor yağmur yağınca yüzüyor da, rüzgarda savruluyor, güneşte kavruluyor. Vardiya saatlerinde tamamen duruyor, servisten inip yürüyor Gebze. Hele bir de önümüz kış ki işte o zaman çok fena kayıyor Gebze, benden söylemesi.”
“GEBZE YALNIZ UÇMUYOR YAĞMUR YAĞINCA YÜZÜYOR”

TMMOB İnşaat Mühendisler Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı Gebze’deki trafik sorununa dikkat çekerek, Gebze Belediyesi'nin 'Gebze Uçuyor' haberine gönderme yaptı.

TMMOB İnşaat Mühendisler Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, Gebze Belediyesi’nin ulusal bir gazetede çıkan ‘Gebze Uçuyor’ haberine gönderme yaparak eleştirilerde bulundu. Başkan Kadı, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Bir gün uçacak biliyorum, hele bir atsın da üzerindeki fazlalıkları,  fakat bugün yürümüyor ki uçsun be kardeşim burası. Gebze’nin vizyon caddesi Yeni Çarşı’da sağlı sollu park eden araçlar, yanlarında duran, duraklayan, yük indiren, biriyle konuşan diğer araçlar ve arapsaçına dönmüş bir trafik.

BU ŞEHİR BU KADAR SAHİPSİZ Mİ?

Bu şehir bu kadar sahipsiz mi?  Benden başka kimseye batmıyor mu bu sahipsizlik? Amacım asla siyaset değil; bilenler bilir, Gebze için çivi çakanı omuzumda taşırım da son günlerin güncel polemiği ‘Gebze uçuyor’ üzerinden bir resim de ben çizeyim size. Gebze yalnız uçmuyor yağmur yağınca yüzüyor da, rüzgarda savruluyor, güneşte kavruluyor. Vardiya saatlerinde tamamen duruyor, servisten inip yürüyor Gebze. Hele bir de önümüz kış ki işte o zaman çok fena kayıyor Gebze, benden söylemesi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.