BAŞKAN ÇİFTÇİ MAHALLELİYİ DİNLEDİ

Çayırova 22.09.2020 - 11:43, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ MAHALLELİYİ DİNLEDİ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Yenimahalle mahallesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Çiftçi, mahalledeki eksiklerle alakalı vatandaşla istişareler yaptı. Sürdürdüğü çalışmalarla hizmet seferberliğine devam eden Çayırova Belediyesi, bir yandan da vatandaşların taleplerini dinlemeye devam ediyor. Bulduğu her fırsatta sahaya inerek vatandaşla birebir temasta bulunan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Yenimahalle mahallesini ziyaret ederek bölgenin sorunlarını ve eksiklerini yerinde tespit etti. Mahalle sakinleri Başkan Çiftçi’ye; yeni yollar açılması, gençler ve çocuklar için halı saha yapılması, asfalt kaplama, altyapı düzenlemesi, elektrik kesintileri gibi konularda talep ve şikayetlerini dile getirdi. ÇAYIROVA’YI ÇOK ÖNEMSİYORUZ Yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında mahalle halkını bilgilendiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Çayırova’da göreve geldiğimiz günden bu yana muhtarlarımız, vatandaşlarımız ve esnaflarımızla buluşmaya aralıksız devam ediyoruz. Çünkü Çayırova’yı ve halkımızı çok önemsiyoruz. Mahalle sakinleri ve muhtarlarımızla sohbet etmek, daha verimli sonuç almamızı sağlıyor, sorunları hızlı şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Mahallemize tekrar geldiğimizde ‘neler yaptık, neler yapacağız’ gibi konularda kendimizi kontrol ediyoruz. Çayırova’da artık huzur hakim oldu. Çayırova artık daha çok hizmet alan, değişen ve dönüşen bir ilçe olma yolunda ilerliyor. Halkımızın arasında olmaya, talep ve sorunları dinleyip çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi. YENİ BAĞLANTI YOLU HAKKINDA BİLGİ VERDİ Yakın zamanda yapımı tamamlanan Yenimahalle ve Şifa Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprü ve bağlantı yollarının tamamlanması hakkında mahalle halkına bilgi veren Başkan Çiftçi, “Kocaeli Büyüşehir Belediye Başkanımız Tahir BÜyükakın'ın destekleriyle Kocaeli-İstanbul bağlantı geçişini sağlayarak önemli bir çalışmaya imza atıldı. Tuzla Şifa Mahallesi ve Çayırova arasında gerçekleştirilen köprülü bağlantı yolu çalışması ile iki bölge arasında ulaşım daha da kolaylaştı. Yeni projeyle E-80’e bağlantı sağlanarak hem doğu-batı hem de kuzey güney yönlü ulaşım gerçekleştirilebiliyor. Mahallede yer alan tır parkının güney kısmına yapılan geçiş köprüsü ve bağlantı yolları Şifa Mahallesi ile Çayırova Yeni Mahallesi’nin ulaşımlarını rahatlattı” diye konuştu.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Yenimahalle mahallesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Çiftçi, mahalledeki eksiklerle alakalı vatandaşla istişareler yaptı.

Sürdürdüğü çalışmalarla hizmet seferberliğine devam eden Çayırova Belediyesi, bir yandan da vatandaşların taleplerini dinlemeye devam ediyor. Bulduğu her fırsatta sahaya inerek vatandaşla birebir temasta bulunan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Yenimahalle mahallesini ziyaret ederek bölgenin sorunlarını ve eksiklerini yerinde tespit etti. Mahalle sakinleri Başkan Çiftçi’ye; yeni yollar açılması, gençler ve çocuklar için halı saha yapılması, asfalt kaplama, altyapı düzenlemesi, elektrik kesintileri gibi konularda talep ve şikayetlerini dile getirdi.

ÇAYIROVA’YI ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında mahalle halkını bilgilendiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Çayırova’da göreve geldiğimiz günden bu yana muhtarlarımız, vatandaşlarımız ve esnaflarımızla buluşmaya aralıksız devam ediyoruz. Çünkü Çayırova’yı ve halkımızı çok önemsiyoruz. Mahalle sakinleri ve muhtarlarımızla sohbet etmek, daha verimli sonuç almamızı sağlıyor, sorunları hızlı şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Mahallemize tekrar geldiğimizde ‘neler yaptık, neler yapacağız’ gibi konularda kendimizi kontrol ediyoruz. Çayırova’da artık huzur hakim oldu. Çayırova artık daha çok hizmet alan, değişen ve dönüşen bir ilçe olma yolunda ilerliyor. Halkımızın arasında olmaya, talep ve sorunları dinleyip çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

YENİ BAĞLANTI YOLU HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Yakın zamanda yapımı tamamlanan Yenimahalle ve Şifa Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprü ve bağlantı yollarının tamamlanması hakkında mahalle halkına bilgi veren Başkan Çiftçi, “Kocaeli Büyüşehir Belediye Başkanımız Tahir BÜyükakın'ın destekleriyle Kocaeli-İstanbul bağlantı geçişini sağlayarak önemli bir çalışmaya imza atıldı. Tuzla Şifa Mahallesi ve Çayırova arasında gerçekleştirilen köprülü bağlantı yolu çalışması ile iki bölge arasında ulaşım daha da kolaylaştı. Yeni projeyle E-80’e bağlantı sağlanarak hem doğu-batı hem de kuzey güney yönlü ulaşım gerçekleştirilebiliyor. Mahallede yer alan tır parkının güney kısmına yapılan geçiş köprüsü ve bağlantı yolları Şifa Mahallesi ile Çayırova Yeni Mahallesi’nin ulaşımlarını rahatlattı” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.