Başkan Çiftçi bakın neye sevindi?

Çayırova 15.01.2021 - 15:43, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Başkan Çiftçi bakın neye sevindi?

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, heyecanla beklenen kar yağışına sevinerek, sokağa indi. Bölgemizde etkisini hızla gösteren kar yağışına sevinen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak heyecanını dile getirdi. Başkan Çiftçi, heyecanla beklenen ve önümüzdeki günlerde de daha yoğunlaşacak olan kar yağışına sevinerek, “Özlemle beklediğimiz kar Cuma’nın feyzi ile geldi. Çok şükür kavuşturana. Çayırova’mıza hoş geldin, gönüllerimizi ve şehrimizi şenlendirdin. Hamdolsun” ifadelerini kullandı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, heyecanla beklenen kar yağışına sevinerek, sokağa indi.

Bölgemizde etkisini hızla gösteren kar yağışına sevinen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak heyecanını dile getirdi. Başkan Çiftçi, heyecanla beklenen ve önümüzdeki günlerde de daha yoğunlaşacak olan kar yağışına sevinerek, “Özlemle beklediğimiz kar Cuma’nın feyzi ile geldi. Çok şükür kavuşturana. Çayırova’mıza hoş geldin, gönüllerimizi ve şehrimizi şenlendirdin. Hamdolsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.