BAŞKAN ÇELİK, “KELİMELER YETERSİZ KALDI”

SİYASET 19.04.2021 - 16:52, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BAŞKAN ÇELİK, “KELİMELER YETERSİZ KALDI”

Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin eğitim için Almanya’ya gönderdiği 45 kişiden 43'ünün geri dönmediğinin ortaya çıkmasının yankıları bölgemizde de sürüyor. Geçtiğimiz Eylül ayında Yeşilyurt Belediyesi'nin “Çevreye Duyarlı Bireyler Yetiştirmek Projesi” kapsamında Almanya’ya gönderdiği 45 kişiden sadece 2’si geri döndü. Bu durum bölgemizdeki siyasetçiler tarafından da büyük tepkiye yol açarken bir tepki de DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik’ten geldi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak duruma sert tepki gösteren Başkan Çelik adeta içini döktü. “AĞLAYALIM MI GÜLELİM Mİ?” Başkan Çelik, “Kelimeler yetersiz. Ağlayalım mı, gülelim mi? Malatya’da AK Partili Yeşilyurt Belediyesi tarafından 2020 yılının Eylül ayında çevre projesi kapsamında hizmet pasaportuyla Almanya’ya gönderilen, ancak gönderilen 43 kişinin geri dönmemesinin ortaya çıkmasının yankıları sürüyor. Nereden nereye?” diyerek iktidarı sert bir dille eleştirdi. Öte yandan DEVA Partisi olarak çalıştıklarını ve memlekete yeni bir deva olmaya aday olduklarını vurgulayan Çelik, “Herkesi DEVA Partisi çatısı altına davet ediyorum” ifadesini kullandı.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin eğitim için Almanya’ya gönderdiği 45 kişiden 43'ünün geri dönmediğinin ortaya çıkmasının yankıları bölgemizde de sürüyor.

Geçtiğimiz Eylül ayında Yeşilyurt Belediyesi'nin “Çevreye Duyarlı Bireyler Yetiştirmek Projesi” kapsamında Almanya’ya gönderdiği 45 kişiden sadece 2’si geri döndü. Bu durum bölgemizdeki siyasetçiler tarafından da büyük tepkiye yol açarken bir tepki de DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik’ten geldi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak duruma sert tepki gösteren Başkan Çelik adeta içini döktü.

“AĞLAYALIM MI GÜLELİM Mİ?”

Başkan Çelik, “Kelimeler yetersiz. Ağlayalım mı, gülelim mi? Malatya’da AK Partili Yeşilyurt Belediyesi tarafından 2020 yılının Eylül ayında çevre projesi kapsamında hizmet pasaportuyla Almanya’ya gönderilen, ancak gönderilen 43 kişinin geri dönmemesinin ortaya çıkmasının yankıları sürüyor. Nereden nereye?” diyerek iktidarı sert bir dille eleştirdi. Öte yandan DEVA Partisi olarak çalıştıklarını ve memlekete yeni bir deva olmaya aday olduklarını vurgulayan Çelik, “Herkesi DEVA Partisi çatısı altına davet ediyorum” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.