BAŞKAN BÜYÜKGÖZ KÖYLERE GİTTİ

GEBZE 19.02.2021 - 10:25, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ KÖYLERE GİTTİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’nin köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet edip çay içti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Cumaköy, Denizli, Mudarlı, Ovacık, Kadıllı, Tepemanayır, Hatipler, Duraklı, Elbizli, Mollafenari, Yağcılar, Kargalı ve Ahatlı Köyü’nü ziyaret etti. Başkan Büyükgöz’e ziyaretlerinde belediye başkan yardımcıları eşlik etti. Köy ziyaretlerinde köy muhtarları ve köy sakinleri tarafından karşılanan Başkan Büyükgöz kıraathanede vatandaşlarla sohbet etti. Gebze Belediyesi projelerinin konuşuldu ziyarette Başkan Zinnur Büyükgöz köy sakinlerine bir isteklerinin olup olmadığı sordu. VATANDAŞLARIMIZIN DÜŞÜNCELERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ Gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Göreve başladığımız tarihten itibaren gerek kent merkezimizde gerekse de köylerimizde sık sık vatandaşlarımızla bir araya gelip sohbet ediyoruz. Gebze Belediyesi olarak yapmış olduğumuz tüm çalışmalarımızı Gebze halkının tamamının yararlanabileceği şekilde tasarlıyoruz. Bu sebepten ötürü belediyemiz sınırları dışında yaşayan vatandaşlarımızın da düşünceleri, fikirleri bizler için çok önemli. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada halkımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bizleri ağırlayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’nin köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet edip çay içti.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Cumaköy, Denizli, Mudarlı, Ovacık, Kadıllı, Tepemanayır, Hatipler, Duraklı, Elbizli, Mollafenari, Yağcılar, Kargalı ve Ahatlı Köyü’nü ziyaret etti. Başkan Büyükgöz’e ziyaretlerinde belediye başkan yardımcıları eşlik etti. Köy ziyaretlerinde köy muhtarları ve köy sakinleri tarafından karşılanan Başkan Büyükgöz kıraathanede vatandaşlarla sohbet etti. Gebze Belediyesi projelerinin konuşuldu ziyarette Başkan Zinnur Büyükgöz köy sakinlerine bir isteklerinin olup olmadığı sordu.

VATANDAŞLARIMIZIN DÜŞÜNCELERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Göreve başladığımız tarihten itibaren gerek kent merkezimizde gerekse de köylerimizde sık sık vatandaşlarımızla bir araya gelip sohbet ediyoruz. Gebze Belediyesi olarak yapmış olduğumuz tüm çalışmalarımızı Gebze halkının tamamının yararlanabileceği şekilde tasarlıyoruz. Bu sebepten ötürü belediyemiz sınırları dışında yaşayan vatandaşlarımızın da düşünceleri, fikirleri bizler için çok önemli. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada halkımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bizleri ağırlayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.