BAŞKAN BÜYÜKGÖZ, GEBZELİ ÜÇÜZLERE GİTTİ!

GEBZE 13.11.2020 - 17:42, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ, GEBZELİ ÜÇÜZLERE GİTTİ!

Üçüz bebek sahibi Şengül ve Nurettin Selamet çiftini evlerinde ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Rabbim, sağlıklı ve huzurlu bir ömür eylesin, bahtları açık olsun inşallah” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz, üçüz bebekleri olan aileyi ziyaret etti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, üçüz bebek sevinci yaşayan, Gaziler Mahallesi sakinlerinden Şengül ve Nurettin Selamet çiftini ziyaret etti. Selamet çiftini evlerinde ziyaret eden Başkan Büyükgöz; Esin, Eren ve Eser bebekle yakından ilgilendi. Selamet çiftini tebrik eden Başkan Büyükgöz, “Allah yavrularımızın bahtını açık eylesin. RABBİM BAHTLARINI AÇIK EYLESİN Vatanına, milletine, ailesine birer hayırlı evlat olarak yetişirler inşallah. Rabbim, sağlıklı ve huzurlu bir ömür eylesin, bahtları açık olsun inşallah” ifadelerini kullandı. Üçüzlerin durumları hakkında aileden bilgi alan ve çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Büyükgöz’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Şengül ve Nurettin Selamet çifti, başkana Gebze’ye hizmetlerinde ve çalışmalarında başarılar diledi. 

Üçüz bebek sahibi Şengül ve Nurettin Selamet çiftini evlerinde ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Rabbim, sağlıklı ve huzurlu bir ömür eylesin, bahtları açık olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükgöz, üçüz bebekleri olan aileyi ziyaret etti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, üçüz bebek sevinci yaşayan, Gaziler Mahallesi sakinlerinden Şengül ve Nurettin Selamet çiftini ziyaret etti. Selamet çiftini evlerinde ziyaret eden Başkan Büyükgöz; Esin, Eren ve Eser bebekle yakından ilgilendi. Selamet çiftini tebrik eden Başkan Büyükgöz, “Allah yavrularımızın bahtını açık eylesin.

RABBİM BAHTLARINI AÇIK EYLESİN

Vatanına, milletine, ailesine birer hayırlı evlat olarak yetişirler inşallah. Rabbim, sağlıklı ve huzurlu bir ömür eylesin, bahtları açık olsun inşallah” ifadelerini kullandı. Üçüzlerin durumları hakkında aileden bilgi alan ve çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Büyükgöz’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Şengül ve Nurettin Selamet çifti, başkana Gebze’ye hizmetlerinde ve çalışmalarında başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.