“BAŞARIMIZI GÖLGELEMEYE GÜCÜNÜZ YETMEYECEK!”

SPOR 28.11.2021 - 13:38, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“BAŞARIMIZI GÖLGELEMEYE GÜCÜNÜZ YETMEYECEK!”

HİDROPAKS TAYFUNSPOR’DAN AÇIKLAMA:
Hidropaks Gebze Tayfunspor Kulübü, Kulüp Başkanı Cengiz İdacı’ya yapılan saldırı sonrasında sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yayımladı. İŞTE O AÇIKLAMA: Bugün oynamış olduğumuz Diliskelesispor maçında tribünde çıkan tatsız olaylar sonucu Diliskelesispor taraftarları, kurucu başkanımız, amatöre 50 yıl hizmet etmiş, saygınlığıyla tüm İzmit ve Gebze bölgesinde bilinen Sayın Cengiz İdacı’ya ve kulüp yöneticimiz ve aynı zamanda Sportif Direktörümüz Rıdvan Çiçek’ e haince saldırıda bulunmuşlardır.  Bilinmelidir ki; her zaman duruşuyla rakiplerine örnek olmuş, parmakla gösterilen bir camiayız. Yapılan saldırının neyden kaynaklandığını da çok iyi biliyoruz. Ancak tüm saldırıları göğüsleyecek gücümüzün de olduğunu belirtmek isteriz.  Ayrıca yine bilinmelidir ki, Emniyet güçleri tarafından videolar izleniyor, saldırganlar tespit edilmeye çalışılıyor. Saldırıya uğrayan yöneticimiz, aynı zamanda kulüp Avukatımız Av. Rıdvan Çiçek süreci çok yakından takip etmektedir. Bu yapılanlar kimsenin yanına kar kalmayacaktır. Bizim başarımızı gölgelemeye kimsenin gücü yetmeyecektir !!
HİDROPAKS TAYFUNSPOR’DAN AÇIKLAMA:

Hidropaks Gebze Tayfunspor Kulübü, Kulüp Başkanı Cengiz İdacı’ya yapılan saldırı sonrasında sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yayımladı.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Bugün oynamış olduğumuz Diliskelesispor maçında tribünde çıkan tatsız olaylar sonucu Diliskelesispor taraftarları, kurucu başkanımız, amatöre 50 yıl hizmet etmiş, saygınlığıyla tüm İzmit ve Gebze bölgesinde bilinen Sayın Cengiz İdacı’ya ve kulüp yöneticimiz ve aynı zamanda Sportif Direktörümüz Rıdvan Çiçek’ e haince saldırıda bulunmuşlardır.  Bilinmelidir ki; her zaman duruşuyla rakiplerine örnek olmuş, parmakla gösterilen bir camiayız. Yapılan saldırının neyden kaynaklandığını da çok iyi biliyoruz. Ancak tüm saldırıları göğüsleyecek gücümüzün de olduğunu belirtmek isteriz.  Ayrıca yine bilinmelidir ki, Emniyet güçleri tarafından videolar izleniyor, saldırganlar tespit edilmeye çalışılıyor. Saldırıya uğrayan yöneticimiz, aynı zamanda kulüp Avukatımız Av. Rıdvan Çiçek süreci çok yakından takip etmektedir. Bu yapılanlar kimsenin yanına kar kalmayacaktır. Bizim başarımızı gölgelemeye kimsenin gücü yetmeyecektir !!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.