“BAŞARILI İKİ YIL GEÇİRDİK”

SİYASET 04.04.2021 - 09:48, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“BAŞARILI İKİ YIL GEÇİRDİK”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak Hedef Tv’de Abbas Sır’ın yayın konuğu oldu. Programa, siyasete başlamadan önceki süreci ile ilgili bilgi veren Çakmak, Gebze Bölgesi’nden ilk kez başkan vekilliği verildiğini ifade ederek, Başkan Tahir Büyükakın’ın bu bölgeye verdiği önemin de göstergesi olduğunu söyledi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak Hedef Tv’de Abbas Sır’ın yayın konuğu oldu. Programa, siyasete başlamadan önceki süreci ile ilgili bilgi veren Çakmak, sorulan sorulara içtenlikle cevap verdi. Programda izleyicilerden gelen soruları da samimi bir şekilde cevaplayan Yaşar Çakmak, hizmet etmek için meclis üyesi seçildiğini söyledi. Tahir Büyükakın’a kendisini Kocaeli Büyükşehir Başkan Vekilliği görevine layık gördüğü için teşekkür eden Yaşar Çakmak; “Sayın başkanımız, genel sekreter yardımcılığı, genel sekreterlik ve valilik görevlerinde bulundu. Yani Kocaeli şehrini çok iyi tanıyor. Batı yakası 2 milyonluk Kocaeli’nin yarısını temsil ediyor. Seçim geçti gitti ama bu şehirde yaşayan herkes bizim kardeşimiz ve değerimiz. Bize düşen herkesi mutlu şehirde yaşamasını sağlamak olmalı. Ben ağırlıkta bu bölgede görev alıyorum. Muhtarlar, STK’lar, üniversite ve gazetecilerle sürekli iletişim içerisindeyiz. İnsanımızın mutluluğu için herkesle görüş alış verişinde bulunuyoruz “ dedi. “DOLU DOLU 2 YIL GEÇTİ” Meclis üyesi olduktan sonra 2 yılın dolduğunu da söyleyen Yaşar Çakmak; “Geriye dönüp baktığımızda dolu-dolu iki yıl geçmiş, inşallah gelecek yıllar daha da iyi olur. On yıl, 15 yıl sonrasını görerek sorunları çözmeye çalışıyoruz. Şehrin tamamına büyük önem veriyoruz. Sadece bize oy verenleri değil, doğru söyleyen tüm siyasi partiler ve STK’lar her zaman bizim paydaşımız” dedi. BELEDİYELER SON DERECE BAŞARILI Ak Partili belediyelerin son derece başarılı olduğunu da söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in “Tüm belediyelerden çok iş yapıyorum” söylemlerine de tepki gösterdi. “Aslolan iş yapmaktır” diyen Çakmak, söylemlere değil, ortaya çıkan eylemlere bakılması gerektiğine dikkat çekti. Büyükşehir olarak İzmit’in de abisiyiz ve onların da eksiklerini biliyoruz, İzmit belediyesinin yapamadığını büyükşehir olarak biz yapıyoruz. Bunları madde madde sayarız. İzmit’in de mutlu şehir Kocaeli sloganından beklediği payı alması gerekir” diye konuştu. “ESKİHİSAR KALESİ İÇİN VALİLİKLE ORTAK ÇALIŞILIYOR” Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Eskihisar başta olmak üzere Kocaeli’nin her tarafında tarihi yerler için çalışmalar yaptığını da söyleyen Çakmak; “Zinnur Başkan Kale ile valilikle ortak çalışma yapıyor. Millet bahçesi çalışmaları devam ediyor. Eski askeri kışla alanındaki millet bahçesini bakanlık yapacak. Darıca sahil parkı da bölge için çok büyük şans. Çok güzel bir alan oldu ve Darıca sahilinden Eskihisar’a kadar 4 km bir yürüyüş yolu yapıldı. Darıca sahiline de çok güzel bir sosyal tesis yapıldı. Hünkar Çayırı Millet Bahçesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak.” Dedi. Çakmak ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli’nin değişik bölgelerinde yaptığı ve yapacağı hizmetlerle ilgili de bilgiler verdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak Hedef Tv’de Abbas Sır’ın yayın konuğu oldu. Programa, siyasete başlamadan önceki süreci ile ilgili bilgi veren Çakmak, Gebze Bölgesi’nden ilk kez başkan vekilliği verildiğini ifade ederek, Başkan Tahir Büyükakın’ın bu bölgeye verdiği önemin de göstergesi olduğunu söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak Hedef Tv’de Abbas Sır’ın yayın konuğu oldu. Programa, siyasete başlamadan önceki süreci ile ilgili bilgi veren Çakmak, sorulan sorulara içtenlikle cevap verdi. Programda izleyicilerden gelen soruları da samimi bir şekilde cevaplayan Yaşar Çakmak, hizmet etmek için meclis üyesi seçildiğini söyledi. Tahir Büyükakın’a kendisini Kocaeli Büyükşehir Başkan Vekilliği görevine layık gördüğü için teşekkür eden Yaşar Çakmak; “Sayın başkanımız, genel sekreter yardımcılığı, genel sekreterlik ve valilik görevlerinde bulundu. Yani Kocaeli şehrini çok iyi tanıyor. Batı yakası 2 milyonluk Kocaeli’nin yarısını temsil ediyor. Seçim geçti gitti ama bu şehirde yaşayan herkes bizim kardeşimiz ve değerimiz. Bize düşen herkesi mutlu şehirde yaşamasını sağlamak olmalı. Ben ağırlıkta bu bölgede görev alıyorum. Muhtarlar, STK’lar, üniversite ve gazetecilerle sürekli iletişim içerisindeyiz. İnsanımızın mutluluğu için herkesle görüş alış verişinde bulunuyoruz “ dedi.

“DOLU DOLU 2 YIL GEÇTİ”

Meclis üyesi olduktan sonra 2 yılın dolduğunu da söyleyen Yaşar Çakmak; “Geriye dönüp baktığımızda dolu-dolu iki yıl geçmiş, inşallah gelecek yıllar daha da iyi olur. On yıl, 15 yıl sonrasını görerek sorunları çözmeye çalışıyoruz. Şehrin tamamına büyük önem veriyoruz. Sadece bize oy verenleri değil, doğru söyleyen tüm siyasi partiler ve STK’lar her zaman bizim paydaşımız” dedi.

BELEDİYELER SON DERECE BAŞARILI

Ak Partili belediyelerin son derece başarılı olduğunu da söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in “Tüm belediyelerden çok iş yapıyorum” söylemlerine de tepki gösterdi. “Aslolan iş yapmaktır” diyen Çakmak, söylemlere değil, ortaya çıkan eylemlere bakılması gerektiğine dikkat çekti. Büyükşehir olarak İzmit’in de abisiyiz ve onların da eksiklerini biliyoruz, İzmit belediyesinin yapamadığını büyükşehir olarak biz yapıyoruz. Bunları madde madde sayarız. İzmit’in de mutlu şehir Kocaeli sloganından beklediği payı alması gerekir” diye konuştu.

“ESKİHİSAR KALESİ İÇİN VALİLİKLE ORTAK ÇALIŞILIYOR”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Eskihisar başta olmak üzere Kocaeli’nin her tarafında tarihi yerler için çalışmalar yaptığını da söyleyen Çakmak; “Zinnur Başkan Kale ile valilikle ortak çalışma yapıyor. Millet bahçesi çalışmaları devam ediyor. Eski askeri kışla alanındaki millet bahçesini bakanlık yapacak. Darıca sahil parkı da bölge için çok büyük şans. Çok güzel bir alan oldu ve Darıca sahilinden Eskihisar’a kadar 4 km bir yürüyüş yolu yapıldı. Darıca sahiline de çok güzel bir sosyal tesis yapıldı. Hünkar Çayırı Millet Bahçesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak.” Dedi. Çakmak ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli’nin değişik bölgelerinde yaptığı ve yapacağı hizmetlerle ilgili de bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.