BAL Kulüpler Birliği kuruluyor

SPOR 15.04.2021 - 16:58, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BAL Kulüpler Birliği kuruluyor

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir araya gelerek BAL liginin başlatılması için basın açıklaması yapan kulüp başkanları, ortak bir kararla Bölgesel Amatör Lig Kulüpler Birliği’ni kurma kararı aldı. 2020-21 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan 266 kulübün başkanları bir araya gelerek BAL Kulüpler Birliği’ni kurma kararı aldılar. Kayseri Emar FK başkanı Emre Arıkan’ın girişimleriyle kurulan birliğin, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden kulüplerin sorunlarının çözümünde birlikte hareket etmeyi amaçladıkları belirtildi. Kurucu başkan Emre Arıkan yaptığı açıklamada, “Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden kulüpler olarak örgütlenme ve birlikte hareket etmeyi amaçlıyoruz” dedi. ORTAK BİLDİRİ YAYIMLANDI Geçtiğimiz hafta BAL’ın Mayıs ayı sonuna kadar ertelendiğini duyuran TFF Sağlık Kurulu’nun kararına tepki gösteren kulüp başkanları, Ankara’da toplanmış ve kamuoyuna açıklamalarda bulunmuştu. TFF’ye ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı Ali Düşmez’e sert tepkiler gösteren kulüp başkanları, bu kez federasyona gitmek için hazırlanıyor. Öte yandan ‘BAL Kulüpler Birliği’ adı altında ortak bir bildiri sosyal medyada gündem olurken, yayımlanan mesajda ise; “BAL Ligi eşitlik istiyor. Oynanmak istiyor. Eğer oynanmaz ise; yönetim, futbolcu ve futbol emekçileriyle birlikte on binlerce kişi Riva’ya gideceğiz. TFF’den, Spor Bakanlığı’mızdan virgüllü değil, tartışmalara son nokta koyacak bir açıklama bekliyoruz” ifadeleri yer aldı.  

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir araya gelerek BAL liginin başlatılması için basın açıklaması yapan kulüp başkanları, ortak bir kararla Bölgesel Amatör Lig Kulüpler Birliği’ni kurma kararı aldı. 2020-21 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan 266 kulübün başkanları bir araya gelerek BAL Kulüpler Birliği’ni kurma kararı aldılar. Kayseri Emar FK başkanı Emre Arıkan’ın girişimleriyle kurulan birliğin, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden kulüplerin sorunlarının çözümünde birlikte hareket etmeyi amaçladıkları belirtildi. Kurucu başkan Emre Arıkan yaptığı açıklamada, “Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden kulüpler olarak örgütlenme ve birlikte hareket etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

ORTAK BİLDİRİ YAYIMLANDI

Geçtiğimiz hafta BAL’ın Mayıs ayı sonuna kadar ertelendiğini duyuran TFF Sağlık Kurulu’nun kararına tepki gösteren kulüp başkanları, Ankara’da toplanmış ve kamuoyuna açıklamalarda bulunmuştu. TFF’ye ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı Ali Düşmez’e sert tepkiler gösteren kulüp başkanları, bu kez federasyona gitmek için hazırlanıyor. Öte yandan ‘BAL Kulüpler Birliği’ adı altında ortak bir bildiri sosyal medyada gündem olurken, yayımlanan mesajda ise; “BAL Ligi eşitlik istiyor. Oynanmak istiyor. Eğer oynanmaz ise; yönetim, futbolcu ve futbol emekçileriyle birlikte on binlerce kişi Riva’ya gideceğiz. TFF’den, Spor Bakanlığı’mızdan virgüllü değil, tartışmalara son nokta koyacak bir açıklama bekliyoruz” ifadeleri yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.