Bakın Bölgemizden kaç kişi il yönetimine girdi?

SİYASET 08.11.2020 - 11:06, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Bakın Bölgemizden kaç kişi il yönetimine girdi?

AK Parti il kongresine Gebze bölgesinden kimlerin gireceği belli oldu. Buna göre bugün gerçekleşecek olan kongrede seçilmiş başkan unvanını elde edecek olan Mehmet Ellibeş, Gebze bölgesinden 11 ismi yeni yönetimine aldı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün saat 12.00’de Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan AK Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi’nde Gebze bölgesinden hangi isimlerin yönetimde yer alacağı belli oldu. Buna göre başkan Mehmet Ellibeş, yeni dönem kurmayları için Gebze’den Engin Güzel, Nuri Kaya, Samet Coşkun ve Haluk Sekban isimlerini yeni yönetimini yazarken, mevcut yönetimde yer alan Mehmet Fatih İşlek ile Seda Çelik’le de yola devam edileceği bilgisine ulaşıldı. Böylece Ellibeş, Gebze merkezden 6 ismi yeni yönetimine dahil etti. ESKİ BAŞKANLAR KARAHAN VE AKBULUT YÖNETİMDE Darıca’dan Neslihan Eratır ve Köksal Akçay il yönetimine girerken, Çayırova’da ise mevcut ilçe başkanı Servet Günay’a görevini devreden Ekrem Karahan Ellibeş’in yeni yönetiminde yer aldı. Dilovası'nda da 3 dönem AK Parti İlçe Başkanlığı yapan ve bir süre önce gerçekleşen kongrede görevini İlhan Yıldırım’a teslim eden Osman Akbulut ile gençlik kolları il yönetiminden transfer edilen Halil İbrahim Arslan il yönetimine giren isimler arasında bulundu. Gebze Yenigün Gazetesi

AK Parti il kongresine Gebze bölgesinden kimlerin gireceği belli oldu. Buna göre bugün gerçekleşecek olan kongrede seçilmiş başkan unvanını elde edecek olan Mehmet Ellibeş, Gebze bölgesinden 11 ismi yeni yönetimine aldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün saat 12.00’de Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan AK Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi’nde Gebze bölgesinden hangi isimlerin yönetimde yer alacağı belli oldu. Buna göre başkan Mehmet Ellibeş, yeni dönem kurmayları için Gebze’den Engin Güzel, Nuri Kaya, Samet Coşkun ve Haluk Sekban isimlerini yeni yönetimini yazarken, mevcut yönetimde yer alan Mehmet Fatih İşlek ile Seda Çelik’le de yola devam edileceği bilgisine ulaşıldı. Böylece Ellibeş, Gebze merkezden 6 ismi yeni yönetimine dahil etti.

ESKİ BAŞKANLAR KARAHAN VE AKBULUT YÖNETİMDE

Darıca’dan Neslihan Eratır ve Köksal Akçay il yönetimine girerken, Çayırova’da ise mevcut ilçe başkanı Servet Günay’a görevini devreden Ekrem Karahan Ellibeş’in yeni yönetiminde yer aldı. Dilovası'nda da 3 dönem AK Parti İlçe Başkanlığı yapan ve bir süre önce gerçekleşen kongrede görevini İlhan Yıldırım’a teslim eden Osman Akbulut ile gençlik kolları il yönetiminden transfer edilen Halil İbrahim Arslan il yönetimine giren isimler arasında bulundu.

Gebze Yenigün Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.