BAKAN MUŞ DİLOVASI’NDA 540 KİLO KOKAİNİN NASIL YAKALANDIĞINI ANLATTI!

ASAYİŞ 19.11.2021 - 10:24, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BAKAN MUŞ DİLOVASI’NDA 540 KİLO KOKAİNİN NASIL YAKALANDIĞINI ANLATTI!

BAKAN MUŞ DİLOVASI’NDA 540 KİLO KOKAİNİN NASIL YAKALANDIĞINI ANLATTI!
Ticaret Bakanı Muş, Dilovası Yılport Limanı’nda yakalanan 540 kilo kokainin nasıl tespit edildiğini anlattı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Bakanlığının 2022 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerde milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Bakan Muş, bu toplantıda Dilovası Yılport Limanı’nda yakalanan 540 kilo kokainin nasıl tespit edildiğini anlattı. Bakan Muş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bu önce ferrokromun içinde geliyor. X-ray’a giriyor ama direkt tespit edilemiyor. 3 gümrük müfettişi, muayene memuru ‘burada bir şey çıkmıyor’ diyor. Sonra aramaya dedektör köpeklerle devam ediliyor, içine giriliyor ve bulunuyor. Kamuoyunda çok tartışma olmuştu bununla alakalı. Buradaki uyuşturucu ve kaçak eşyayla alakalı yakalama yapıldığında hemen tutanak tutuluyor ve savcılığa bildiriliyor. Sonra bu süreci, işin içine girenler çıkanlar kimse savcılık yürütüyor. Bu Mersin’deki durumla alakalı da aynısı, farklı yakalamalarda 17 kişi şu an tutuklu yargılanıyor ve orada yakalananlar savcılığın emanetine gidiyor. Yakalama sonrası süreci onlar yürütüyor.”    
BAKAN MUŞ DİLOVASI’NDA 540 KİLO KOKAİNİN NASIL YAKALANDIĞINI ANLATTI!

Ticaret Bakanı Muş, Dilovası Yılport Limanı’nda yakalanan 540 kilo kokainin nasıl tespit edildiğini anlattı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Bakanlığının 2022 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerde milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Bakan Muş, bu toplantıda Dilovası Yılport Limanı’nda yakalanan 540 kilo kokainin nasıl tespit edildiğini anlattı. Bakan Muş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bu önce ferrokromun içinde geliyor. X-ray’a giriyor ama direkt tespit edilemiyor. 3 gümrük müfettişi, muayene memuru ‘burada bir şey çıkmıyor’ diyor. Sonra aramaya dedektör köpeklerle devam ediliyor, içine giriliyor ve bulunuyor. Kamuoyunda çok tartışma olmuştu bununla alakalı. Buradaki uyuşturucu ve kaçak eşyayla alakalı yakalama yapıldığında hemen tutanak tutuluyor ve savcılığa bildiriliyor. Sonra bu süreci, işin içine girenler çıkanlar kimse savcılık yürütüyor. Bu Mersin’deki durumla alakalı da aynısı, farklı yakalamalarda 17 kişi şu an tutuklu yargılanıyor ve orada yakalananlar savcılığın emanetine gidiyor. Yakalama sonrası süreci onlar yürütüyor.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.