Bakan Koca Salgında Son durumu Açıkladı

SAĞLIK 05.09.2020 - 21:14, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Bakan Koca Salgında Son durumu Açıkladı

Türkiye korona virüsle mücadelede aldığı önlemlerle vaka sayısını kontrol altında tutmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da her gün koronavirüs vaka ve vefat sayılarını son dakika olarak duyuruyor. Vatandaşların merakla beklediği 5 Eylül corona virüs tablosu Bakan Koca tarafından açıklandı. İşte, Türkiye'de 5 Eylül koronavirüs vaka ve vefat sayıları tablosu... 5 EYLÜL KORONAVİRÜS VERİLERİ Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 5 Eylül koronavirüs verilerini açıkladı: Sevdiklerimizi korumak için tedbirlere uymak zorundayız. Bu zorunluluk her birimiz için kimsenin bizi zorlamadan uymamız gereken bir ödevdir. Ancak birlikte mücadele ederek virüsü yenebiliriz. Gücümüz birlikte tedbirlere uymakta. Test sayısı: 99.497 Vaka sayısı: 1673 Vefat sayısı: 56 İyileşen hasta sayısı: 984

Türkiye korona virüsle mücadelede aldığı önlemlerle vaka sayısını kontrol altında tutmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da her gün koronavirüs vaka ve vefat sayılarını son dakika olarak duyuruyor. Vatandaşların merakla beklediği 5 Eylül corona virüs tablosu Bakan Koca tarafından açıklandı. İşte, Türkiye'de 5 Eylül koronavirüs vaka ve vefat sayıları tablosu...

5 EYLÜL KORONAVİRÜS VERİLERİ
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 5 Eylül koronavirüs verilerini açıkladı:

Sevdiklerimizi korumak için tedbirlere uymak zorundayız. Bu zorunluluk her birimiz için kimsenin bizi zorlamadan uymamız gereken bir ödevdir. Ancak birlikte mücadele ederek virüsü yenebiliriz. Gücümüz birlikte tedbirlere uymakta.

Test sayısı: 99.497

Vaka sayısı: 1673

Vefat sayısı: 56

İyileşen hasta sayısı: 984

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.