BAKAN KOCA, “LÜTFEN KENDİNİZİ KORUYUN”

SAĞLIK 07.11.2020 - 18:27, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BAKAN KOCA, “LÜTFEN KENDİNİZİ KORUYUN”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsün yayıldığını belirterek, "Hastalığın zorluklarını yaşamamak için lütfen kendinizi koruyun" dedi. Yeni tip koronavirüsün (Covid-19) yayıldığını belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sorumluluğu yurttaşlara attı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca: “Covid-19 yayılıyor. Günlük hayattaki hareketliliğinizi azaltmadıkça, mesafe kuralına uymayı zorlaştıran her tür kalabalıktan uzak kalmadıkça kendinizi virüsten yeterince koruyamazsınız. Riski azaltın. Hastalığın zorluklarını yaşamamak için lütfen kendinizi koruyun.”  

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsün yayıldığını belirterek, "Hastalığın zorluklarını yaşamamak için lütfen kendinizi koruyun" dedi.

Yeni tip koronavirüsün (Covid-19) yayıldığını belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sorumluluğu yurttaşlara attı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca: “Covid-19 yayılıyor. Günlük hayattaki hareketliliğinizi azaltmadıkça, mesafe kuralına uymayı zorlaştıran her tür kalabalıktan uzak kalmadıkça kendinizi virüsten yeterince koruyamazsınız. Riski azaltın. Hastalığın zorluklarını yaşamamak için lütfen kendinizi koruyun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.