BAKAN ALBAYRAK: ÜLKE TARİHİMİZDEKİ EN YÜKSEK AYLIK İHRACAT RAKAMINA ULAŞTIK

EKONOMİ 02.11.2020 - 15:54, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BAKAN ALBAYRAK: ÜLKE TARİHİMİZDEKİ EN YÜKSEK AYLIK İHRACAT RAKAMINA ULAŞTIK

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekim ayında ihracatın yüzde 5,6 artışla 17,3 milyar dolar olduğunu belirterek, "Böylece, ülke tarihimizdeki en yüksek aylık ihracat rakamına ulaştık" dedi. Bakan Albayrak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ekim ayında ihracatımız yüzde 5,6 artarak 17,3 milyar dolar oldu. Böylece ülke tarihimizdeki en yüksek aylık ihracat rakamına ulaştık. Altın hariç, ihracatın ithalatı karşılama oranı yüzde 95,3. İhracatın her geçen gün güç kazandığı ve cari dengenin sağlandığı yeni bir döneme giriyoruz" ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekim ayında ihracatın yüzde 5,6 artışla 17,3 milyar dolar olduğunu belirterek, "Böylece, ülke tarihimizdeki en yüksek aylık ihracat rakamına ulaştık" dedi.

Bakan Albayrak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ekim ayında ihracatımız yüzde 5,6 artarak 17,3 milyar dolar oldu. Böylece ülke tarihimizdeki en yüksek aylık ihracat rakamına ulaştık. Altın hariç, ihracatın ithalatı karşılama oranı yüzde 95,3. İhracatın her geçen gün güç kazandığı ve cari dengenin sağlandığı yeni bir döneme giriyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.