BAKAN ALBAYRAK’TAN JET ‘İSTİFA’ AÇIKLAMASI!

SİYASET 08.11.2020 - 20:11, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BAKAN ALBAYRAK’TAN JET ‘İSTİFA’ AÇIKLAMASI!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın, Instagram hesabı siber saldırıya uğradı. Yapılan siber saldırı ile Bakan Albayrak’ın hesabından sağlık sorunlarını gerekçe gösteren bir istifa açıklaması duyuruldu. Açıklamanın ardından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabı twitter üzerinden bir açıklama yaparak, “Hain bir siber saldırıya maru kaldığımı üzülerek kamuoyuna duyururum. Gerekli açıklamalar en kısa sürede yapılacaktır.” dedi İşte Bakan Albayrak'ın açıklaması:

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın, Instagram hesabı siber saldırıya uğradı. Yapılan siber saldırı ile Bakan Albayrak’ın hesabından sağlık sorunlarını gerekçe gösteren bir istifa açıklaması duyuruldu. Açıklamanın ardından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabı twitter üzerinden bir açıklama yaparak, “Hain bir siber saldırıya maru kaldığımı üzülerek kamuoyuna duyururum. Gerekli açıklamalar en kısa sürede yapılacaktır.” dedi

İşte Bakan Albayrak'ın açıklaması:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.