“BAHAR GELDİ DİYE KÖYE GELMEYİN”

GEBZE 24.02.2021 - 17:49, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“BAHAR GELDİ DİYE KÖYE GELMEYİN”

RİZELİ MUHTARDAN GEBZELİ KÖYLÜLERİNE UYARI
Rize’nin İkizdere İlçesi Gürdere Köyü’nde son günlerde artan vaka sayılarının Gebze’den memleketine giden gurbetçiler oluğunu söyleyen köy muhtarı Erdoğan Baş, “Gebze’deki köy derneğimize de telefon ederek üyelerimizin bahar gelmesiyle köye gelmemesini söyledim” dedi. Rize’nin İkizdere İlçesi Gürdere Köyü’nde son günlerde vaka sayısının 24 olduğunu açıkladı. Köye Gebze’den gelen ve iki kişinin köyde serbestçe dolaştıktan sonra eski muhtar ve akraba 20 kişiye virüs bulaştığı belirlendi. Gürdere Köyü’nde bugünden itibaren 24 kişide koronavirüs vakası görüldüğü açıklandı. İkizdere Kaymakamlığı tarafından jandarma ekiplerince 24 saat boyunca köyde hiç kimsenin evden dışarı çıkmaması konusunda uyarılar yapıldı. Jandarma ekipleri köye giriş-çıkışları kontrol altına alarak giriş ve çıkışlarda HES kodu olmayanlara izin verilmeyeceğini belirtti. KÖYE GELMEYİN Gürdere Köyü Muhtarı Erdoğan Baş konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Son günlerde gurbetten gelen köylülerimizin salgın bulaştırdığı konusunda şüpheliyiz. Kaymakamımızın talimatları ile köyde kimsenin evinden dışarı çıkmasına dahi izin verilmeyecek. Ben muhtar olarak evleri tek tek gezerek uyarılar yapıyorum. Evden dışarı çıkan olursa ceza yaptırımı uygulanacağını söyledim. Jandarma ekiplerimiz köye giriş-çıkışları kontrol ediyor. HES kodu olmayanlar ve dışarıdan gelecek olanlar bir süre köye gelmesin. Gebze’deki köy derneğimize de telefon ederek üyelerimizin bahar gelmesiyle köye gelmemesini söyledim” dedi.
RİZELİ MUHTARDAN GEBZELİ KÖYLÜLERİNE UYARI

Rize’nin İkizdere İlçesi Gürdere Köyü’nde son günlerde artan vaka sayılarının Gebze’den memleketine giden gurbetçiler oluğunu söyleyen köy muhtarı Erdoğan Baş, “Gebze’deki köy derneğimize de telefon ederek üyelerimizin bahar gelmesiyle köye gelmemesini söyledim” dedi.

Rize’nin İkizdere İlçesi Gürdere Köyü’nde son günlerde vaka sayısının 24 olduğunu açıkladı. Köye Gebze’den gelen ve iki kişinin köyde serbestçe dolaştıktan sonra eski muhtar ve akraba 20 kişiye virüs bulaştığı belirlendi. Gürdere Köyü’nde bugünden itibaren 24 kişide koronavirüs vakası görüldüğü açıklandı. İkizdere Kaymakamlığı tarafından jandarma ekiplerince 24 saat boyunca köyde hiç kimsenin evden dışarı çıkmaması konusunda uyarılar yapıldı. Jandarma ekipleri köye giriş-çıkışları kontrol altına alarak giriş ve çıkışlarda HES kodu olmayanlara izin verilmeyeceğini belirtti.

KÖYE GELMEYİN

Gürdere Köyü Muhtarı Erdoğan Baş konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Son günlerde gurbetten gelen köylülerimizin salgın bulaştırdığı konusunda şüpheliyiz. Kaymakamımızın talimatları ile köyde kimsenin evinden dışarı çıkmasına dahi izin verilmeyecek. Ben muhtar olarak evleri tek tek gezerek uyarılar yapıyorum. Evden dışarı çıkan olursa ceza yaptırımı uygulanacağını söyledim. Jandarma ekiplerimiz köye giriş-çıkışları kontrol ediyor. HES kodu olmayanlar ve dışarıdan gelecek olanlar bir süre köye gelmesin. Gebze’deki köy derneğimize de telefon ederek üyelerimizin bahar gelmesiyle köye gelmemesini söyledim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.