BABASINI OĞLU KURTARDI

Dilovası 26.02.2021 - 15:46, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BABASINI OĞLU KURTARDI

Aslen Akyazı Pazarköy’lü Dilovası’nda yaşayan karaciğer yetmezliği çeken Ali Tan’a askerden yeni gelen oğlu Çetin Tan karaciğerini bağışlayarak sağlığına kavuşmasını sağladı. Aslen Pazarköy Mahallesinden olan Dilovası’nda esnaflık yapan uzun süredir Karaciğer yetmezliği yaşayan Ali Tan’a oğlu can oldu. Vatani görevini bitirip dönen Çetin Tan babasına karaciğerini vereceğini belirtince Ali Tan ve oğlu Çetin Tan Halkalı Atakent Acıbadem hastanesine giderek kontroller yapıldı. Yapılan kontrollerde baba ve oğlu nakile uygun bulunundu. Baba Ali Tan ve Oğlu Çetin Tan hemen ameliyata alınarak karaciğer nakli yapıldı. Doktorlar nakilin başarılı geçtiği kısa sürede baba ve oğlunun sağlığına kavuşacağı müjdesini verdiler.

Aslen Akyazı Pazarköy’lü Dilovası’nda yaşayan karaciğer yetmezliği çeken Ali Tan’a askerden yeni gelen oğlu Çetin Tan karaciğerini bağışlayarak sağlığına kavuşmasını sağladı.

Aslen Pazarköy Mahallesinden olan Dilovası’nda esnaflık yapan uzun süredir Karaciğer yetmezliği yaşayan Ali Tan’a oğlu can oldu. Vatani görevini bitirip dönen Çetin Tan babasına karaciğerini vereceğini belirtince Ali Tan ve oğlu Çetin Tan Halkalı Atakent Acıbadem hastanesine giderek kontroller yapıldı. Yapılan kontrollerde baba ve oğlu nakile uygun bulunundu. Baba Ali Tan ve Oğlu Çetin Tan hemen ameliyata alınarak karaciğer nakli yapıldı. Doktorlar nakilin başarılı geçtiği kısa sürede baba ve oğlunun sağlığına kavuşacağı müjdesini verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.