BIYIK’TAN HÜRSES AİLESİNE ZİYARET!

Darıca 23.11.2021 - 14:18, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BIYIK’TAN HÜRSES AİLESİNE ZİYARET!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Hürses Gazetesi’ni Darıca’daki yeni tesislerinde ziyaret etti. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ve çalışma ekibi ile bir araya gelen Başkan Bıyık, gazetemize yeni yayın hayatında başarı temennisinde bulundu. Görev sürecinde iki buçuk yılı geride bırakan Bıyık, gerçekleşen ve hayata geçirilecek olan projelerine dair açıklamalarda bulundu. Darıca’nın dertleriyle dertlendiklerini ifade eden Bıyık, Darıca halkının sorunlarını ortadan kaldırarak mutlu etmek adına gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, sosyal belediyecilik anlamında önemli bir yol kat ettiklerini söyledi. ARTIK İNSANLAR BALIK YEMEYE DARICA’YA GELİYOR Darıca Belediyesi sosyal tesislerinin müthiş bir ivme yakaladığına dikkat çeken Bıyık, “Belediyemizin sosyal tesisleri gerçekten parmakla gösteriliyor. Örneğin, eskiden Darıcalılar Tuzla’ya balık yemeğe giderdi. Artık Tuzla ve daha uzak yerlerdeki insanlar Darıca’mıza balık yemeye geliyor. Hem fiyatlar, hem hizmet hem de lezzet anlamında çok iyi yorumlar alıyoruz. Darıcalılar’ın hem cebini, hem de damak tadını düşünüyoruz. Halkımız mutluysa biz de başımızı yastığa rahat koyarız. Darıca için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. HER PROJEMİZ GENÇLERE HİTAP EDİYOR Gençlere yönelik hayata geçirdiği projelerle AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca gerçekleştirilen Gençlik ve Yerel Yönetimler Temalı Proje Yarışmasında ödüle layık görülen ve ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alan Bıyık, “Bu gurur sadece benim değil, Darıca’nın gururudur. Bizim yaptığımız her projenin altında gençler var. Sosyal, kültürel, sanatsal ve spor olmak üzere tüm faaliyetlerimiz gençler odaklı. ‘Gençlik Koridoru’ projemiz de bunlardan bir tanesi oldu. Bizi bu ödüle layık gören Cumhurbaşkanımıza sizlerin aracılığı ile bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. HÜRSES AİLESİNE HAYIRLI OLSUN Gebze Hürses Gazetesi’nin yayın hayatına Darıca’da devam edecek olmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Bıyık, “Medya sektörünün duayenlerinden Abbas Bey’in ve dinamik ekibinin istikrarlı başarılarının devam edeceğine inanıyorum. Tüm basın mensuplarımızı önemsiyoruz. Önemli bir kamu vazifesi üstlenerek, topluma en hızlı şekilde haber ulaştıran Gebze Hürses Gazetesi’nin tüm emektarlarına yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Hürses Gazetesi’ni Darıca’daki yeni tesislerinde ziyaret etti. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ve çalışma ekibi ile bir araya gelen Başkan Bıyık, gazetemize yeni yayın hayatında başarı temennisinde bulundu.

Görev sürecinde iki buçuk yılı geride bırakan Bıyık, gerçekleşen ve hayata geçirilecek olan projelerine dair açıklamalarda bulundu. Darıca’nın dertleriyle dertlendiklerini ifade eden Bıyık, Darıca halkının sorunlarını ortadan kaldırarak mutlu etmek adına gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, sosyal belediyecilik anlamında önemli bir yol kat ettiklerini söyledi.

ARTIK İNSANLAR BALIK YEMEYE DARICA’YA GELİYOR

Darıca Belediyesi sosyal tesislerinin müthiş bir ivme yakaladığına dikkat çeken Bıyık, “Belediyemizin sosyal tesisleri gerçekten parmakla gösteriliyor. Örneğin, eskiden Darıcalılar Tuzla’ya balık yemeğe giderdi. Artık Tuzla ve daha uzak yerlerdeki insanlar Darıca’mıza balık yemeye geliyor. Hem fiyatlar, hem hizmet hem de lezzet anlamında çok iyi yorumlar alıyoruz. Darıcalılar’ın hem cebini, hem de damak tadını düşünüyoruz. Halkımız mutluysa biz de başımızı yastığa rahat koyarız. Darıca için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HER PROJEMİZ GENÇLERE HİTAP EDİYOR

Gençlere yönelik hayata geçirdiği projelerle AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca gerçekleştirilen Gençlik ve Yerel Yönetimler Temalı Proje Yarışmasında ödüle layık görülen ve ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alan Bıyık, “Bu gurur sadece benim değil, Darıca’nın gururudur. Bizim yaptığımız her projenin altında gençler var. Sosyal, kültürel, sanatsal ve spor olmak üzere tüm faaliyetlerimiz gençler odaklı. ‘Gençlik Koridoru’ projemiz de bunlardan bir tanesi oldu. Bizi bu ödüle layık gören Cumhurbaşkanımıza sizlerin aracılığı ile bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

HÜRSES AİLESİNE HAYIRLI OLSUN

Gebze Hürses Gazetesi’nin yayın hayatına Darıca’da devam edecek olmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Bıyık, “Medya sektörünün duayenlerinden Abbas Bey’in ve dinamik ekibinin istikrarlı başarılarının devam edeceğine inanıyorum. Tüm basın mensuplarımızı önemsiyoruz. Önemli bir kamu vazifesi üstlenerek, topluma en hızlı şekilde haber ulaştıran Gebze Hürses Gazetesi’nin tüm emektarlarına yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.