BIYIK: “MUHTARLARIMIZLA HER DAİM İÇ İÇEYİZ”

Darıca 19.10.2020 - 15:09, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BIYIK: “MUHTARLARIMIZLA HER DAİM İÇ İÇEYİZ”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Darıca’nın mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Darıca’da 14 mahalle muhtarıyla her zaman omuz omuza çalıştıklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, muhtarların gününü tebrik etti. 19 Ekim Muhtarlar Günü, Darıca’da kutlandı. Darıca sahilde bulunan tören alanında yer alan Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan programda saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Daha sonra Darıca Muhtarlar Derneği Başkanı Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Aytun Er günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Program daha sonra Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ev sahipliğinde Deniz Köşkü Restoran’da devam etti. BIYIK: “MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE ŞEHRİMİZİ KALKINDIRIYORUZ” Darıca’da 14 mahalle muhtarıyla her zaman iç içe ve omuz omuza çalıştıklarını ifade eden ve muhtarların gününü tebrik eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Muhtarlar, mahallelerimizde devletimizi temsil eden en önemli unsurdur. Vatandaşlarımıza hizmette 14 mahalle muhtarımızla her zaman omuz omuza çalışıyor ve şehrimizi kalkındırıyoruz. Muhtarlarımız, mahallerinin sorunlarını en iyi bilen ve çözmek için gece gündüz mesai harcayan kişilerdir. Muhtarlar, bizlerle vatandaşlar arasında çok önemli bir köprü görevi üstleniyor. Mahallelerinin sorunları için fedakarca çalışan kıymetli muhtarlarımızın gününü en içten dileklerimle tebrik ediyorum” diye konuştu.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Darıca’nın mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Darıca’da 14 mahalle muhtarıyla her zaman omuz omuza çalıştıklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, muhtarların gününü tebrik etti.

19 Ekim Muhtarlar Günü, Darıca’da kutlandı. Darıca sahilde bulunan tören alanında yer alan Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan programda saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Daha sonra Darıca Muhtarlar Derneği Başkanı Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Aytun Er günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Program daha sonra Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ev sahipliğinde Deniz Köşkü Restoran’da devam etti.

BIYIK: “MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE ŞEHRİMİZİ KALKINDIRIYORUZ”

Darıca’da 14 mahalle muhtarıyla her zaman iç içe ve omuz omuza çalıştıklarını ifade eden ve muhtarların gününü tebrik eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Muhtarlar, mahallelerimizde devletimizi temsil eden en önemli unsurdur. Vatandaşlarımıza hizmette 14 mahalle muhtarımızla her zaman omuz omuza çalışıyor ve şehrimizi kalkındırıyoruz. Muhtarlarımız, mahallerinin sorunlarını en iyi bilen ve çözmek için gece gündüz mesai harcayan kişilerdir. Muhtarlar, bizlerle vatandaşlar arasında çok önemli bir köprü görevi üstleniyor. Mahallelerinin sorunları için fedakarca çalışan kıymetli muhtarlarımızın gününü en içten dileklerimle tebrik ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.