“AYŞEGÜL’ÜN VEBALİ, KONTROLSÜZ MÜLTECİ ALANLARIN BOYNUNA!”

SİYASET 22.11.2021 - 10:36, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“AYŞEGÜL’ÜN VEBALİ, KONTROLSÜZ MÜLTECİ ALANLARIN BOYNUNA!”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Gebze'de cinsel istismar girişimi sonrası yaralanan Ayşegül’ün hayatını kaybetmesine ilişkin açıklama yaptı. Gebze’de, 12 Temmuz günü Afganistan uyruklu A.M.'nin cinsel istismar girişiminde bulunup yaraladığı 16 yaşındaki Ayşegül Aydın, uzun süredir hastanede tedavi görüyordu. Acı haber geldi, Ayşegül hayatını kaybetti. Kızlarının iyileşmesi ümidiyle bekleyen acılı aile Şükran ve Metin Aydın çifti ise gelen haberle yıkıldı. Ayşegül'ün yoğun bakımdaki tedavisi süresince hep yanında olan baba Metin Aydın, kızının ölümü nedeniyle çok üzüntülü olduğunu, cenaze ile ilgili hazırlıkları yaptıklarını söyledi. “ÜLKE, BU CANİLER İÇİN YOLGEÇEN HANI OLDU” CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’ten de yaşamını yitiren Ayşegül ile ilgili açıklama geldi. Başkan Soyluçiçek, “Ülkede yığınla sorun var. Her gün ayrı ayrı üzücü haberler alıyoruz. Bu haberler kimi zaman ekonomiyle ilgili, kimi zaman kadına şiddetle ilgili, kimi zaman da cinsel istismar, taciz, tecavüz ve cinayetlerle ilgili. Ülke ne yazık ki artık üçüncü sayfa haberine dönmüş vaziyette. Yine ülke olarak yaşadığımız en büyük problemlerden biri de mülteci konusu. Ne olduğu, kim olduğu bilinmeyen bir şahıs ülkesini terk ederek Türkiye’ye geliyor ve bir ailenin biricik kızını, umutlarını hiç acımadan ellerinden alabiliyor. Hiç düşünür müsünüz bir gün sizden kilometrelerce uzaktan biri çıkıp ülkenize gelecek ve sizin topraklarınızda çocuğunuzu canice katledecek. Ne yazık ki ülke bu caniler için yol geçen hanı oldu. Bunun nedeni de vebali de bu kontrolsüz mülteci akınına göz yuman, onları sırf Avrupa’ya para koparabilmek için kullananların boynunadır!” dedi. MÜLTECİ KRİZİNİN DERHAL ÇÖZÜLMESİ GEREK Sözlerini sürdüren Başkan Soyluçiçek, “Bu gibi olayların artık son bulması ve bu mülteci krizinin derhal çözülmesi gerekiyor. Ben buradan Ayşegül kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Meleğimiz, Ayşegül’ümüz aramızdan ayrıldı. Acılı ailesine de baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Gebze'de cinsel istismar girişimi sonrası yaralanan Ayşegül’ün hayatını kaybetmesine ilişkin açıklama yaptı.

Gebze’de, 12 Temmuz günü Afganistan uyruklu A.M.'nin cinsel istismar girişiminde bulunup yaraladığı 16 yaşındaki Ayşegül Aydın, uzun süredir hastanede tedavi görüyordu. Acı haber geldi, Ayşegül hayatını kaybetti. Kızlarının iyileşmesi ümidiyle bekleyen acılı aile Şükran ve Metin Aydın çifti ise gelen haberle yıkıldı. Ayşegül'ün yoğun bakımdaki tedavisi süresince hep yanında olan baba Metin Aydın, kızının ölümü nedeniyle çok üzüntülü olduğunu, cenaze ile ilgili hazırlıkları yaptıklarını söyledi.

“ÜLKE, BU CANİLER İÇİN YOLGEÇEN HANI OLDU”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’ten de yaşamını yitiren Ayşegül ile ilgili açıklama geldi. Başkan Soyluçiçek, “Ülkede yığınla sorun var. Her gün ayrı ayrı üzücü haberler alıyoruz. Bu haberler kimi zaman ekonomiyle ilgili, kimi zaman kadına şiddetle ilgili, kimi zaman da cinsel istismar, taciz, tecavüz ve cinayetlerle ilgili. Ülke ne yazık ki artık üçüncü sayfa haberine dönmüş vaziyette. Yine ülke olarak yaşadığımız en büyük problemlerden biri de mülteci konusu. Ne olduğu, kim olduğu bilinmeyen bir şahıs ülkesini terk ederek Türkiye’ye geliyor ve bir ailenin biricik kızını, umutlarını hiç acımadan ellerinden alabiliyor. Hiç düşünür müsünüz bir gün sizden kilometrelerce uzaktan biri çıkıp ülkenize gelecek ve sizin topraklarınızda çocuğunuzu canice katledecek. Ne yazık ki ülke bu caniler için yol geçen hanı oldu. Bunun nedeni de vebali de bu kontrolsüz mülteci akınına göz yuman, onları sırf Avrupa’ya para koparabilmek için kullananların boynunadır!” dedi.

MÜLTECİ KRİZİNİN DERHAL ÇÖZÜLMESİ GEREK

Sözlerini sürdüren Başkan Soyluçiçek, “Bu gibi olayların artık son bulması ve bu mülteci krizinin derhal çözülmesi gerekiyor. Ben buradan Ayşegül kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Meleğimiz, Ayşegül’ümüz aramızdan ayrıldı. Acılı ailesine de baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.