AYNI HIRSLA, BİR DAHA!

SPOR 01.12.2021 - 10:30, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AYNI HIRSLA, BİR DAHA!

HİDROPAKS TAYFUNSPOR, DERİNCESPOR A.Ş’Yİ AĞIRLAYACAK
Sezona 4’te 4 yaparak başlayan ve zirvenin tek sahibi olan Gebze’nin Amatör Süper Lig’deki tek temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, 5’nci hafta maçın bugün sahasında Derincespor A.Ş’yi konuk edecek. Alaettin Kurt Stadı’ndaki mücadele saat 19.15’te başlayacak. Amatör Süper Lig B Grubu’nda liderlik koltuğunda oturan Gebze temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, hafta içi mesaisine çıkıyor. Grupta 4’te 4 yapan bordo beyazlı ekip, beşinci hafta maçında bugün sahasında Derincespor A.Ş’yi ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta sonunda olaylı Diliskelesispor maçını kazansa da 3 önemli oyuncusunun kırmızı kart görmesiyle yara alan İbrahim Babur’un talebelerinde, Murat Çetinkaya, Egit Tabak ve Özgür Tınaz kart cezaları sebebiyle forma giyemeyecek. DERİNCESPOR YENİLGİSİZ Konuk ekip Derincespor da formuyla dikkat çekiyor. Oynadığı 4 maçta da yenilgi yüzü görmeyen Derince temsilcisi, kendi sahasında oynadığı iki maçı da kazanırken, dış sahada oynadığı iki maçta rakipleriyle yenişemedi. Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan zorlu mücadele bu akşam saat 19.15’te başlayacak.
HİDROPAKS TAYFUNSPOR, DERİNCESPOR A.Ş’Yİ AĞIRLAYACAK

Sezona 4’te 4 yaparak başlayan ve zirvenin tek sahibi olan Gebze’nin Amatör Süper Lig’deki tek temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, 5’nci hafta maçın bugün sahasında Derincespor A.Ş’yi konuk edecek. Alaettin Kurt Stadı’ndaki mücadele saat 19.15’te başlayacak.

Amatör Süper Lig B Grubu’nda liderlik koltuğunda oturan Gebze temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, hafta içi mesaisine çıkıyor. Grupta 4’te 4 yapan bordo beyazlı ekip, beşinci hafta maçında bugün sahasında Derincespor A.Ş’yi ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta sonunda olaylı Diliskelesispor maçını kazansa da 3 önemli oyuncusunun kırmızı kart görmesiyle yara alan İbrahim Babur’un talebelerinde, Murat Çetinkaya, Egit Tabak ve Özgür Tınaz kart cezaları sebebiyle forma giyemeyecek.

DERİNCESPOR YENİLGİSİZ

Konuk ekip Derincespor da formuyla dikkat çekiyor. Oynadığı 4 maçta da yenilgi yüzü görmeyen Derince temsilcisi, kendi sahasında oynadığı iki maçı da kazanırken, dış sahada oynadığı iki maçta rakipleriyle yenişemedi. Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan zorlu mücadele bu akşam saat 19.15’te başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.