”Atatürk’ün fikirlerini yaşatmaya devam edeceğiz”

GEBZE 09.11.2020 - 20:23, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

”Atatürk’ün fikirlerini yaşatmaya devam edeceğiz”

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82'nci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yıldırım mesajında 10 Kasım’ın sadece Atatürk’ü Anma Günü olarak değil, Atatürk’ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip koruyarak geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gün olarak da ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi.  “Yüreklerimizde yaşamayı sürdürecek” Nihat Yıldırım sözlerine şu şekilde devam etti; “Aziz milletimizin tarih sahnesinden silinmek istendiği bir dönemde, başlattığı kurtuluş mücadelesini zaferle sonuçlandıran, gücü millet iradesine dayanan, Türk milletine uygarlık düzeyine yükselme yolunu açan büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 82.yıl dönümünde; saygı, minnet ve şükran duygularımla anıyorum. Türk milleti, Atatürk’ü daima büyük bir sevgi ve saygı ile yüreğinde yaşatmaya devam edecek”

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82'nci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yıldırım mesajında 10 Kasım’ın sadece Atatürk’ü Anma Günü olarak değil, Atatürk’ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip koruyarak geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gün olarak da ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi. 
“Yüreklerimizde yaşamayı sürdürecek”
Nihat Yıldırım sözlerine şu şekilde devam etti; “Aziz milletimizin tarih sahnesinden silinmek istendiği bir dönemde, başlattığı kurtuluş mücadelesini zaferle sonuçlandıran, gücü millet iradesine dayanan, Türk milletine uygarlık düzeyine yükselme yolunu açan büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 82.yıl dönümünde; saygı, minnet ve şükran duygularımla anıyorum. Türk milleti, Atatürk’ü daima büyük bir sevgi ve saygı ile yüreğinde yaşatmaya devam edecek”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.