“ATATÜRK MASKESİNİ KULLANMAYI BIRAKIN!”

SİYASET 30.11.2021 - 15:49, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“ATATÜRK MASKESİNİ KULLANMAYI BIRAKIN!”

DEMİRBAŞ KAYA’YA SAHİP ÇIKTI, CHP’YE SERT YÜKLENDİ!
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kocaeli İl Başkanvekili Murat Nuri Demirbaş, CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı’ya yüklendi. Yıldızlı’nın Kocaelispor Başkan Vekili Harun Kaya’yı hedef alan sözleri hakkında konuşan Demirbaş, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü terörist partisi HDP ile işbirliği yaparak mı savunuyorsunuz?”dedi. İŞTE DEMİRBAŞ’IN AÇIKLAMALARININ TAMAMI: CHP Kocaeli İl Başkanı, Kocaelispor Başkan Vekili Harun Kaya'nın sosyal medyada beğendiği iddia edilen paylaşımları benimle ilgisi yok demesine rağmen fütursuzca saldırmaya devam ediyor.  Atatürk hepimizin ortak sevdası, milli mücadelenin eşsiz komutanıdır. Ama CHP İl Başkanına sormak gerekiyor: Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü terörist partisi HDP ile işbirliği yaparak mı savunuyorsunuz?  DEMİRBAŞ’TAN ÇOK SERT İFADELER Atatürk’e “Kefere Kemal” diyenleri Genel Başkan Yardımcısı, teröristlere ağıt yakan ama söz konusu Atatürk olunca “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” gibi bir sloganı doğru bulmuyorum. Militer bir dil” diyenleri il başkanı yapan, Atatürk’ü “Dersim katliamcısı” ilan edenleri milletvekili yapan Kemal Kılıçdaroğlu’nun en büyük hedefi Atatürk’ün her şeyini CHP’den tamamen silmektir. KILIÇDAROĞLU, CHP’Yİ TAMAMEN ATATÜRKSÜZ HALE GETİRMİŞTİR Nerde emperyalizm hizmetkârlığı var oraya CHP çadırı kuran Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’yi tamamen Atatürksüz hale getirmiştir. Atatürk’ten bir iz dahi bırakmamıştır. Sınırlarımızı, silahını ABD’den alan terör örgütü PKK/YPG kuşatmışken, Türk devletinin sınır ötesi mücadelesini desteklemeyen CHP, bağımsızlığımız ve egemenliğimiz karşısında düşmanın yanında yer alarak bunu tezkere oylamasında açıkça göstermiştir. MUSTAFA KEMAL ÜLKÜCÜDÜR Ne Mutlu Türk'üm diyene sözünü gururla söyleyen, Muhtaç olduğumuz kudreti damarlarımızdaki asil kanda aratan, hayattaki yegane üstünlüğüm Türk olarak doğmamdır diyebilen, Bozkurt aşığı, büyük Türk Milliyetçisi Mustafa Kemal Ülkücüdür.  Teröristlerle işbirliği yapan CHP Atatürk maskesini kullanmayı bırakmalıdır.
DEMİRBAŞ KAYA’YA SAHİP ÇIKTI, CHP’YE SERT YÜKLENDİ!

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kocaeli İl Başkanvekili Murat Nuri Demirbaş, CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı’ya yüklendi. Yıldızlı’nın Kocaelispor Başkan Vekili Harun Kaya’yı hedef alan sözleri hakkında konuşan Demirbaş, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü terörist partisi HDP ile işbirliği yaparak mı savunuyorsunuz?”dedi.

İŞTE DEMİRBAŞ’IN AÇIKLAMALARININ TAMAMI:

CHP Kocaeli İl Başkanı, Kocaelispor Başkan Vekili Harun Kaya'nın sosyal medyada beğendiği iddia edilen paylaşımları benimle ilgisi yok demesine rağmen fütursuzca saldırmaya devam ediyor.  Atatürk hepimizin ortak sevdası, milli mücadelenin eşsiz komutanıdır. Ama CHP İl Başkanına sormak gerekiyor: Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü terörist partisi HDP ile işbirliği yaparak mı savunuyorsunuz? 

DEMİRBAŞ’TAN ÇOK SERT İFADELER

Atatürk’e “Kefere Kemal” diyenleri Genel Başkan Yardımcısı, teröristlere ağıt yakan ama söz konusu Atatürk olunca “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” gibi bir sloganı doğru bulmuyorum. Militer bir dil” diyenleri il başkanı yapan, Atatürk’ü “Dersim katliamcısı” ilan edenleri milletvekili yapan Kemal Kılıçdaroğlu’nun en büyük hedefi Atatürk’ün her şeyini CHP’den tamamen silmektir.

KILIÇDAROĞLU, CHP’Yİ TAMAMEN ATATÜRKSÜZ HALE GETİRMİŞTİR

Nerde emperyalizm hizmetkârlığı var oraya CHP çadırı kuran Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’yi tamamen Atatürksüz hale getirmiştir. Atatürk’ten bir iz dahi bırakmamıştır. Sınırlarımızı, silahını ABD’den alan terör örgütü PKK/YPG kuşatmışken, Türk devletinin sınır ötesi mücadelesini desteklemeyen CHP, bağımsızlığımız ve egemenliğimiz karşısında düşmanın yanında yer alarak bunu tezkere oylamasında açıkça göstermiştir.

MUSTAFA KEMAL ÜLKÜCÜDÜR

Ne Mutlu Türk'üm diyene sözünü gururla söyleyen, Muhtaç olduğumuz kudreti damarlarımızdaki asil kanda aratan, hayattaki yegane üstünlüğüm Türk olarak doğmamdır diyebilen, Bozkurt aşığı, büyük Türk Milliyetçisi Mustafa Kemal Ülkücüdür.  Teröristlerle işbirliği yapan CHP Atatürk maskesini kullanmayı bırakmalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.