AŞILANMA ORANI YÜZDE 72!

Dilovası 01.11.2021 - 11:09, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AŞILANMA ORANI YÜZDE 72!

DİLOVASI, AŞILAMADA MUHTEŞEM İVME YAKALADI
Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, koronavirüsle mücadelede Dilovası’nın iyi bir ivme yakalayarak yüzde 72’ye yükseldiğini söyledi. Yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında, ikinci dozu tamamlananların aşılanma oranları ile ‘mavi kategoriye’ yükselen Kocaeli’de, aşılanma oranın ilçelerde artırılması için tüm birimler yoğun mesai harcıyor. Kocaeli’de uzun bir zaman önce başlatılan aşı seferberliği sonucunda, Kocaeli mavi kategorideki iller arasında yerini aldı. Kocaeli’nin ikinci doz aşılama oranı yüzde 75’e ulaştı. İlçelerde de devam eden aşı seferberliğinde Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay atandığı günden bu yana, aşılama oranını yükseltmek için mesai harcıyor. DİLOVASI İYİ BİR İVME YAKALADI Dilovası’nda gerçekleştirilen okul aile birliği toplantısında konuşan Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, “Bizim en önemli esas meselemiz eğitim. Eğitim-öğretim faaliyetlerinin güvenli bir şekilde yürütülmesine yönelik alınan her türlü tedbirle birlikte velilerimiz başta olmak üzere, okul aile birlikleri, ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve koordinasyonun da süreklilik önem arz ediyor. İlçemiz aşılamada iyi bir ivme yakaladı. İlçemizde aşılanma oranı yüzde 72. Aşılanma oranının yüzde 100 olması için başta okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere okul aile birliği başkanlarımıza ve din görevlilerimize büyük bir görev düşüyor. Bu illetten bir an evvel kurtulabilmemiz için hep birlikte mücadele etmeliyiz” dedi.
DİLOVASI, AŞILAMADA MUHTEŞEM İVME YAKALADI

Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, koronavirüsle mücadelede Dilovası’nın iyi bir ivme yakalayarak yüzde 72’ye yükseldiğini söyledi. Yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında, ikinci dozu tamamlananların aşılanma oranları ile ‘mavi kategoriye’ yükselen Kocaeli’de, aşılanma oranın ilçelerde artırılması için tüm birimler yoğun mesai harcıyor. Kocaeli’de uzun bir zaman önce başlatılan aşı seferberliği sonucunda, Kocaeli mavi kategorideki iller arasında yerini aldı. Kocaeli’nin ikinci doz aşılama oranı yüzde 75’e ulaştı. İlçelerde de devam eden aşı seferberliğinde Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay atandığı günden bu yana, aşılama oranını yükseltmek için mesai harcıyor.

DİLOVASI İYİ BİR İVME YAKALADI

Dilovası’nda gerçekleştirilen okul aile birliği toplantısında konuşan Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, “Bizim en önemli esas meselemiz eğitim. Eğitim-öğretim faaliyetlerinin güvenli bir şekilde yürütülmesine yönelik alınan her türlü tedbirle birlikte velilerimiz başta olmak üzere, okul aile birlikleri, ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve koordinasyonun da süreklilik önem arz ediyor. İlçemiz aşılamada iyi bir ivme yakaladı. İlçemizde aşılanma oranı yüzde 72. Aşılanma oranının yüzde 100 olması için başta okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere okul aile birliği başkanlarımıza ve din görevlilerimize büyük bir görev düşüyor. Bu illetten bir an evvel kurtulabilmemiz için hep birlikte mücadele etmeliyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.